Καλές παρουσίες από Πεσιρίδου και Βασιλείου στην Οστράβα

Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 60 μ. εμπ. στη διάρκεια του μίτινγκ κλειστού στην Οστράβα. Η 28χρονη τερμάτισε δεύτερη σε 8.22, επίδοση καλύτερη από το 8.31, της Κυριακής.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου παρότι έφυγε σχετικά αργά στην εκκίνηση, ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την κούρσα του Έρφουρτ, ωστόσο έδειξε πως χρειάζεται ακόμη κούρσες για να βρει τον ρυθμό που θα της επιτρέψει να κυνηγήσει επιδόσεις κάτω από το ατομικό της ρεκόρ. Η 24χρονη Στανισλάβα Σκβάρκοβα (Σλοβακία) ήταν νικήτρια με 8.09 και νέο ατομικό ρεκόρ και τρίτη πίσω από την Ελληνίδα τερμάτισε η Ρομέρο Τζένεσις (Βενεζουέλα) με 8.25 και εθνικό ρεκόρ. Η Πεσιρίδου θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Ομπόν της Γαλλίας στις 17 του τρέχοντος μηνός.

Την τρίτη διαδοχική της κούρσα στα 400 μ. έκανε σήμερα στην Οστράβα η Ειρήνη Βασιλείου. Η πρωταθλήτρια της παρατεταμένης ταχύτητας κατέλαβε την τρίτη θέση με 53.32, επίδοση πολύ κοντά στο 53.24, που είναι το ατομικό της ρεκόρ από την περασμένη εβδομάδα.

Η κούρσα πήγε γρήγορα με την Τσέχα Λάντα Βόντροβα (Τσεχία) να επικρατεί με 52.25 και την Πατρίτσιο Βίσκιβιτς (Πολωνία) να είναι δεύτερη με 52.65. Η Βασιλείου, η οποία συνεχίσει τις σταθερές εμφανίσεις στη σεζόν, θα επιστρέψει στη Βιέννη για τη συνέχει της προετοιμασίας της και να έρθει στην Ελλάδα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΣΕΦ.

Κατεβάστε την εφαρμογή