Τεντόγλου, Πεσιρίδου και Βασιλείου στην Οστράβα

Στην Τσεχία και στο μίτινγκ της Οστράβα θα στραφεί αύριο (Τετάρτη, 5/2) το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου, αφού εκεί θα υπάρχουν τρεις ελληνικές παρουσίες.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Ειρήνη Βασιλείου θα δώσουν δυναμικό παρών στη διοργάνωση της Τσεχίας. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά του, την Παρασκευή στο Μπόχουμ, σε έναν αγώνα όπου το ένα άλμα από το άλλο γινόταν με μεγάλη αναμονή, παρόλα αυτά ο νεαρός άλτης κατάφερε να βρει το πάτημα, που τον έστειλε στα 8,07 μ., που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει σε ντεμπούτο του στη σεζόν.

Παράλληλα ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2018 και 2019 έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις και να ηγηθεί της κορυφής του κόσμου.

Στην Οστράβα βρίσκεται και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που μετά το 8.31 στα 60 μ. εμπ. την Κυριακή στο Έρφουρτ μια κούρσα με λιγότερα λάθη και μαζί έναν γρηγορότερο χρόνο. Η Πεσιρίδου έχει επιστρέψει φέτος υγιής και είναι σε θέση να κινηθεί τα ατομικά της ρεκόρ.

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι και η Ειρήνη Βασιλείου, που στην Οστράβα θα κάνει το τρίτο της 400άρι στη σεζόν. Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη έχει ήδη βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ, αφού το Σάββατο έτρεξε στη Βιέννη σε 53.24, ωστόσο έχει δείξει πως πριν φύγει η χειμερινή σεζόν είναι σε θέση να κατέβει το φράγμα των 53.00.

Κατεβάστε την εφαρμογή