Σημαντικές τοποθετήσεις Σεβαστή στη γιορτή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής

Στην ετήσια γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής παραβρέθηκε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος μάλιστα ήταν κι ένα από τα πρόσωπα που τιμήθηκαν.

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας στη διάρκεια της ομιλίας του, αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΕΑΣ για τη σημερινή βράβευση, αναφέρθηκε σε μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον κλασικό αθλητισμό της περιοχής, αλλά και τον ελληνικό στίβο γενικότερα.

“Η “κλοπή” του σταδίου Καραΐσκάκη έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον αθλητισμό της περιοχής. Οι ενέργειες που είχαν γίνει τα δύο τελευταία χρόνια με την προηγούμενη αθλητική ηγεσία, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Γαβρίλη και τον πρώην Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη σταμάτησαν για ανεξήγητο λόγο.
Παραμένει πάγιο αίτημα τόσο του ΣΕΓΑΣ, όσο και της περιφέρειας Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής να προχωρήσουν οι ενέργειες ώστε να αποκτήσει πάλι ο στίβος το σπίτι του στη συγκεκριμένη περιοχή.

Επίσης, στην τελευταία Νομοθετική ρύθμιση της σημερινής ηγεσίας, του κ. Αυγενάκη, που προκειμένου να επιχειρήσει ωμή και απροκάλυπτη παρέμβαση στις εκλογικές διαδικασίες των αθλητικών ομοσπονδιών, επιχείρησε να θεσπίσει όρια θητειών και ηλικίας στα αιρετά και άμισθα στελέχη των αθλητικών ομοσπονδιών, όταν κάτι αντίστοιχο δεν προβλέπεται σε όλο το σχετικό πλαίσιο της χώρας, από τους Βουλευτές, Δημάρχους και Περιφερειάρχες, μέχρι τους διορισμένους διοικητές των νοσοκομείων και λοιπών οργανισμών.

Mε τον τρόπο αυτό άφησε περιθώριο να εμφανιστούν και σωτήρες στον χώρο του κλασικού αθλητισμού, οι οποίοι με την υποστήριξη κομματικών κι αυτοδιοίκητικών παραγόντων φίλα προσκείμενων στο κυβερνών κόμμα να επιχειρούν παρεμβάσεις στο χώρο υπέρ κυβερνητικού βουλευτή που επαγγέλλεται την αναγέννηση στο χώρο του στίβου”.

Ο κ. Σεβαστής ολοκλήρωσε την ομιλία του δηλώνοντας ότι θα είναι παρών και υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας και θα εγγυηθεί την συνέχεια της λαμπρής πορείας του ελληνικού στίβου την τελευταία 20ετία.

Κατεβάστε την εφαρμογή