Ημερίδες κλειστού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αρκετοί θα είναι οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας, που θα αγωνιστούν στην προπονητική ημερίδα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (1/2) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Δυνατή κούρσα θα γίνει στα 60 μ. των Ανδρών με τους Σωτήρη Γκαραγκάνη και Γιάννη Γρανιτσιώτη να ετοιμάζονται για την πρώτη τους μονομαχία στη σεζόν. Ο Γκαραγκάνης θα πάρει θέση εκκίνησης στο δεύτερο 60άρι του στη σεζόν, μετά 6.86 της περασμένης εβδομάδας και με στόχο χρόνους κάτω από το ατομικό του 6.83. Ο Γρανιτσιώτης έχασε την περσινή χειμερινή σεζόν, λόγω τραυματισμού κι έτσι ευελπιστεί φέτος να μπορέσει να βελτιώσει το ατομικό του 6.85. Στα 60 μ. των γυναικών θα κάνει τον πρώτο της αγώνας η Κορίνα Πολίτη, που θα τρέξει και στα 150 μέτρα. Στην κούρσα της μιας ανάσας ξεχωρίζει ακόμη η Μαρκέλα Παπανδρεου με 7.78 από την περασμένη εβδομάδα, αλλά και η Άννα Κιάφα.

Καλός αγώνας αναμένεται να γίνει στο μήκος των Ανδρών, με τους Νίκο Καψή, Ανδρέα Πανταζή, Θανάση Παπαδόπουλο και Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη, αλλά και στο επί κοντώ των Ανδρών με τους έφηβους Σωτήρη Χυτά και Αντώνη Σάντα να ανεβάζουν σταδιακά ρυθμό. Στο αντίστοχο αγώνισμα των γυναικών η προσοχή πέφτει την κορασίδα Αναστασία Ρέτσα που έφτασε ασιίως το ρεκόρ της στα 4,00 μέτρα.

Με μήκος θα ανοίξει τη χρονιά η Νεάνιδα Σπυριδούλα Καρύδη, στο ύψος ξεχωρίζει η Δέσποινα Μαλταμπέ και στο τριπλούν ο Δημήτρης Μονώπολης.

Δείτε το πρόγραμμα

Ημερίδα κλειστού στίβου θα γίνει το Σάββατο και στο κλειστό “Τασούλα Κελεσίδου” στους Αμπελόκηπους (δείτε το πρόγραμμα).

Κατεβάστε την εφαρμογή