Ζήκος και Καραλής ξεχώρισαν στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά

Πλήθος αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών συμμετείχαν σήμερα στην ημερίδα κλειστού στίβου που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Αρκετοί αθλητές και αθλήτριες επέλεξαν να κάνουν το ντεμπούτο τους στη σεζόν, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Ζήκος, που έτρεξε τα 60 μ. σε 6.70 και ξεκίνησε ιδανικά τις εμφανίσεις. Ο αθλητής του Βαγγέλη Κατσιάβα έχει προγραμματίσει να είναι σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις που θα τον στείλουν στο Παγκόσμιο της Κίνας (6.63), στην ημερίδα του ΣΕΦ στις 9 Φεβρουαρίου. Στην ίδια απόσταση ο Σωτήρης Γκαραγκάνης τερμάτισε σε 6.86, χρόνος πολύ κοντά στο ατομικό του 6.83.

Τον πρώτο του αγώνα εντός συνόρων έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής, που σε μορφή προπόνησης ξεπέρασε τα 5,40 μέτρα. Ο αθλητής στη συνέχεια επέλεξε να δοκιμάσει στα 5,61 μ., ύψος που έδειξε πως θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει στους αγώνες που ακολουθούν. Ο τέταρτος πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης μπήκε στον αγώνα στα 5,40 μ., αρκετή ώρα μετά την προγραμματισμένη του αγωνίσματος και ξεπέρασε αυτό το ύψος με την πρώτη προσπάθεια. Ο αθλητής του Ανδρέα Τσώνη βελτίωσε έτσι το 5,38 μ., που σημείωσε πριν μία εβδομάδα στο Μπορντό της Γαλλίας. Ο Σωτήρης Χυτάς ξεπέρασε τα 5,10 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 5,00 μέτρα, ενώ στην τρίτη θέση επίσης με 5,10 μ. ακολούθησε ο Αντώνης Σάντας. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, η κορασίδα Αναστασία Ρέτσα ξεχώρισε για δεύτερη εβδομάδα, αφού πέτυχε 4,00 μ. και σημείωσε ατομικό ρεκόρ. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο έφηβος Ηλίας Τοτολίδης, που διένυσε τα 110 μ. εμπόδια σε 8.15. Στα 60 μ. εμπ. των Ανδρών, ο Αλέξανδρος Περιστέρης εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, πέτυχε 8.11 και βελτίωσε το ρεκόρ του.
Στα 60 μ. γυναικών η Μαρκέλλα Παπανδρέου επικράτησε με 7.78, ενώ στην κατηγορία κορασίδων, η Ειρήνη Μινοπούλου ήταν πρώτη με 7.89. Η Μαρίγια Βούκοβιτς ήταν πρώτη στο ύψος με 1,82 μ. και χαμένες προσπάθειες στο 1,85 μ., ενώ η Αλίκη Βαγγέλη ακολούθησε με 1,79 μ. και η Αθηνά Ρέτζιου ήταν τρίτη με 1,76 μέτρα.

Τα απογευματινά αποτελέσματα
Τα πρωινά αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή