Το Σάββατο (25/1) το ντεμπούτο της Βασιλείου στα 400 μ.

Η Ειρήνη Βασιλείου παρότι επέλεξε να ξεκινήσει νωρίς – χρονικά – τις αγωνιστικές της εμφανίσεις κατάφερε να αφήσει εξαιρετικά δείγματα για τη συνέχεια.

Δίχως ακόμη να έχει φτάσει στο αγωνιστικό επίπεδο που θα ήθελε, η έμπειρη αθλήτρια κατάφερε να βελτιώσει δύο φορές το ρεκόρ της στα 200 μ. με αποκορύφωμα τα 23.73 σε αγώνα στη Βιέννη και να κάνει γρήγορες κούρσες στα 60 μ. (7.50/7.51). Η 30χρονη ετοιμάζεται πλέον για την πρώτη της συμμετοχή στα 400 μ. το Σάββατο (25/2) στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Λινζ, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει από νωρίς μια επίδοση κοντά – και γιατί όχι καλύτερη – στο ατομικό της ρεκόρ (53.39). Η Βασιλείου μετά το Λινζ θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της Βιέννης (1/2) και στις 5 του ίδιου μήνα θα είναι στην Οστράβα, δύο διοργανώσεις στις οποίες αναμένεται να είναι ακόμη πιο έτοιμη να κυνηγήσει τις επιδόσεις που επιθυμεί στα 400 μέτρα. Η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη θα είναι παρούσα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι στο ΣΕΦ στις 28-29/2. Το πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, με το όριο στα 400 μ. να έχει οριστεί στα 52.90.

Στο μίτινγκ του Λινζ θα αγωνιστεί στα 400 μ. και η Άρτεμις Αναστασίου, που θέλει να ξεκινήσει δυνατά τους αγώνες της για τη χειμερινή περίοδο.

Κατεβάστε την εφαρμογή