Νέο ατομικό ρεκόρ για την Ειρήνη Βασιλείου στα 200 μέτρα

Κάθε αγώνας και ατομικό ρεκόρ για την Ειρήνη Βασιλείου, που μετά το 23.96 της περασμένης εβδομάδας, κατάφερε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την επίδοση της στα 200 μέτρα.

Η έμπειρη αθλήτρια έτρεξε σήμερα σε μίτινγκ στη Βιέννη και ήταν νικήτρια στην απόσταση με 23.73, χρόνος που την φέρνει στην τέταρτη θέση όλων των εποχών στη χώρα μας, στον κλειστό στίβο. Η Βασιλείου, η οποία βρίσκεται εδώ και ημέρες για προετοιμασία στην πρωτεύουσα της Αυστρίας, το πρωί έτρεξε και στα 60 μ., όπου τερμάτισε σε 7.51. Σε κάθε περίπτωση η αθλήτρια του Άρη Βισκαδουράκη δείχνει έτοιμη να κυνηγήσει γρήγορους χρόνους στο βασικό της αγώνισμα, τα 400 μέτρα.

Τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο ξεκίνησε σήμερα ο Κυριάκος Ζώτος στο Γιάμπλονετς της Τσεχίας. Ο αθλητής κατέλαβε την έκτη θέση στη σφαιροβολία με 18,70 μ., ενώ είχε ακόμη έγκυρες προσπάθειες στα 18,06 μ., 18,65 μ. και 18,58 μέτρα. Ο αθλητής θα παραμείνει στην Τσεχία και θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στις 22 του μηνός.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Κέλλη Σαμανη, που στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους επικείμενους αγώνες στον κλειστό συμμετείχε σε διοργάνωση στο Νόβι Σαντ. Η αθλήτρια του Νίκου Κοτσιδη τερμάτισε σε 8.51 τα 60 μ εμπ και σε 7.45 τα 60 μ. και έδειξε πως είναι στη σωστή κατεύθυνση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.  Η Σαμανη είχε 7.46 στα 60 μ. και 8.81 στα εμπόδια. Η αθλήτρια βρίσκεται στο Νόβι Σαντ για προετοιμασία.

Κατεβάστε την εφαρμογή