Ο Κώστας Δουβαλίδης κάνει ντεμπούτο στο Ντίσελντορφ (4/2)

Στη Νότιο Αφρική επέστρεψε την Πέμπτη (9/1) ο Κώστας Δουβαλίδης, προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας του, πριν τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, στα ψηλά εμπόδια, επέλεξε να αφήσει την – παγωμένη αυτή την εποχή – Δράμα και να συνεχίσει τις απαιτητικές του προπονήσεις στο ζεστό κλίμα του Πότσεφστρουμ.

Ο πέμπτος τον περασμένο χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στη Γλασκώβη ταξίδεψε παρέα με τον προπονητή του Μπάμπη Σδρόλα κι εκεί θα έχει την ευκαιρία να κάνει κοινές προπονήσεις με τους Μίλαν Τραίκοβιτς και Ορλάντο Ορτέγκα.

“Στην Δράμα αυτή την εποχή έχει πολύ κρύο, οπότε επιλέξαμε να συνεχίσουμε και πάλι στη Ν. Αφρική. Θα επιστρέψουμε στις 31 Ιανουαρίου και στις 4 θα τρέξω στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ”, είπε ο Κώστας Δουβαλίδης, που στη συνέχεια θα μεταβεί στη Γαλλία, ώστε να συμμετάσχει σε μίτινγκ στην πόλη Μέτς (9/2), ενώ στις 19 Φεβρουαρίου θα δώσει το παρών σε διοργάνωση στη Λιεβίν. “Όπως σταθερά κάνω κάθε χρόνο θα αγωνιστώ και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Βασικός μου στόχος για τη σεζόν είναι φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Κίνα”, συμπλήρωσε ο έμπειρος αθλητής. Ο Δουβαλίδης επέλεξε φέτος να κάνει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας τους μακριά από τη Δράμα, κι έτσι για δεύτερη φορά σε σύντομα διάστημα ταξίδεψε στη Ν. Αφρική, όπου οι συνθήκες ευνοούν την προπόνηση του.

Κατεβάστε την εφαρμογή