Επίσκεψη του προέδρου του ΣΕΓΑΣ στα Χανιά για το μίτινγκ «Βενιζέλεια-Χανιά 2020»

Σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου και μελών της εκτελεστικής επιτροπής

του «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2020» με τους φορείς της πόλης των Χανίων οι οποίοι συνδιοργανώνουν το διεθνές μίτινγκ στίβου.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων ξεκίνησε από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων όπου συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή και συνεργάτες του, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το οργανωτικό κομμάτι της διοργάνωσης στο οποίο συμβάλει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων καθώς και παρεμβάσεις στις οποίες αυτή μπορεί να συμβάλλει στην υλοποίησή τους προς όφελος όλης της Χανιώτικης νεολαίας (πχ Στάδιο Χανίων).

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Δήμο Χανίων όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο  Παναγιώτη Σημανδηράκη, τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Τάσο Με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Χανίων Νίκο ΚαλογερήΑλόγλου και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Στέλιο Μιχαηλάκη όπου συζητήθηκαν τα θέματα της διοργάνωσης που αφορούν το Δήμο Χανίων καθώς και τις διαδικασίες που προβλέπονται για την υλοποίησή τους.

Τέλος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Γραφεία του ΕΑΚ Χανίων όπου συναντήθηκαν με το νέο Πρόεδρο Μανώλη Κουριδάκη και μέλη του ΔΣ και συζήτησαν τα θέματα βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Σταδίου και κυρίως το θέμα της αντικατάστασης του στρώματος επί κοντώ αλλά και του προθερμαντηρίου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσει η υλοποίηση αν είναι δυνατόν και πριν τη διεξαγωγή του μίτινγκ.

Το διεθνές μίτινγκ στίβου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ 2020» αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο διεθνές μίτινγκ στην Ελλάδα και εντάσσετε στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στην κατηγορία «BRONZE».

Δεδομένου ότι το 2020 είναι η Ολυμπιακή χρονιά οι προσδοκίες των διοργανωτών αλλά και τα οφέλη για την πόλη των Χανίων είναι αυξημένα και όλοι οι παράγοντες έδειξαν το ενδιαφέρον τους και θα συμβάλουν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Το «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ-ΧΑΝΙΑ» διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, τον ΑΟ ΚΥΔΩΝ και το Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και το Δήμο Πλατανιά και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Κατεβάστε την εφαρμογή