Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στον 37ο ΑΜΑ

Για την προσπάθεια τους στον 37ο Μαραθώνιο μίλησαν οι πρώτοι νικητές στους Άνδρες.

Ο νικητής του αγώνα Κενυάτης Τζον Κόμεν, στην επιστροφή του στην Αθήνα, μετά τον τερματισμό του δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που νίκησα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Είναι η 2η φορά που τρέχω στην Αθήνα. ¨Ήμουν κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων και όταν βρήκα την ευκαιρία έκανα την επίθεσή μου. Αν και δεν ήμουν βέβαιος ότι θα ήμουν ο νικητής, αισθανόμουν δυνατός. Ο κόσμος με βοήθησε πολύ σε αυτό. Η αίσθηση που μου έδινε κυρίως στα τελευταία μέτρα ήταν η δύναμή μου”. 

Κώστας Γκελαούζος (ΠΑΟ): “Μπήκα γρήγορα από την αρχή, ήταν ρίσκο, αλλά ένιωθα καλά, καλύτερα και από το Βερολίνο και χαίρομαι που βγήκε αυτή η επίδοση, την οποία δεν περίμενα. Είμαι ευχαριστημένος και τώρα για μένα υπάρχει ξεκούραση, θα έλεγα πως είναι Αύγουστος για μένα τώρα. Μετά θα ξεκινήσω την προετοιμασία μου εν όψει της νέας χρονιάς με πρώτο στόχο να τρέξω έναν μαραθώνιο τον Απρίλιο και μετά βλέπουμε”.
Παναγιώτης Καραϊσκος (ΠΓΣ): “Απίστευτα δύσκολος αγώνας, ίσως ο δυσκολότερος που έχω αγωνιστεί. Από το 25ο χιλιόμετρο και μετά έκανα προσπάθεια χιλιόμετρο χιλιόμετρο να μην εγκαταλείψω. Με επηρέασε η δυνατή βροχή στο ξεκίνημα, βάρυναν τα πόδια μου, πονούσε το στομάχι μου. Όσο προχωρούσα όμως έλεγα στον εαυτό μου «λίγο ακόμα, λίγο ακόμα». Και όχι μόνο κατάφερα να τερματίσω αλλά βρέθηκα και στην δεύτερη θέση. Με τον Γκελαούζο, ήμασταν μαζί μέχρι το δεύτερο χιλιόμετρο αλλά μετά ξέφυγε”. 

Χαράλαμπος Πιτσώλης (ΓΑΣ Ιλισσός): “Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σημερινή μου εμφάνιση. Ήταν μόλις ο δεύτερος αγώνας μου σε μαραθώνιο και πήγε πολύ καλά. Ο καιρός μας ανησύχησε, ωστόσο πήγε καλά. Πλέον σκέφτομαι το μέλλον με υψηλές προσδοκίες και ελπίζω σε καλύτερες παρουσίες”

Κατεβάστε την εφαρμογή