Με τα 10χλμ. ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα του 37ου ΑΜΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Αυθεντικού Μαραθωνίου το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει μία ημέρα νωρίτερα κι έτσι δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερους δρομείς να συμμετάσχουν στο σύνολο των αποστάσεων.

Το Σάββατο (9/11) το κέντρο της πόλης θα γεμίσει δρομείς όλων των ηλικιών που θα συμμετάσχουν στα 10χλμ. με εκκίνηση τη Λεωφόρο Αμαλίας και τερματισμό το επιβλητικό Παναθηναϊκό Στάδιο. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες της ομοσπονδία, αφού οι 12.000 διαθέσιμες θέσεις καλύφθηκαν κι έτσι αύριο αναμένεται μεγάλη συμμετοχή στον αγώνα με τον οποίο ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα του 37ου ΑΜΑ.

Ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς που δηλώθηκαν να συμμετάσχουν στην μεγάλη γιορτή είναι αρκετοί αθλητές και αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας. Στους Άνδρες μετέχει ο νικητής της περσινής διοργάνωσης Γιώργος Τάσσης, που θα επιδιώξει να επαναλάβει τη νίκη του, ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζει η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου Γκλόρια Πριβιλέτζιο, που θα πάρει μέρος στον αγώνα λίγες εβδομάδες από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Η νικήτρια στη διοργάνωση του 2018 στην ίδια απόσταση έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και στο πλαίσιο αυτό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στον ΑΜΑ και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία. Εκκίνηση στα 10χλμ. θα πάρουν ακόμη η Μοσχούλα Μανούσου, αλλά και η Γλυκερία Σκάρκου.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 17.00.

Δείτε αναλυτικές συμμετοχές στα 10χλμ. 

Κατεβάστε την εφαρμογή