Οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου (10/10)


Την ερχόμενη Κυριακή (10/10) θα γίνει ο 37ος Μαραθώνιος Αθήνας, ο Αυθεντικός το κορυφαίο γεγονός της πόλης που φέτος θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία με τη συμμετοχή 60.000 δρομέων από όλο τον πλανήτη στο σύνολο των αποστάσεων που θα γίνουν στο διήμερο της δράσης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παράλληλα με τον διεθνή μαραθώνιο θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Ανδρών και Γυναικών. Συνολικά 34 γυναίκες και 90 άνδρες έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν στον σπουδαίο αγώνα. Ανάμεσα σε αυτούς ο νικητής στις δύο προηγούμενες διοργάνωσης, Κώστας Γκελαούζος (ΠΑΟ), ο νικητής από το 2013 έως το 2016 – και δεύτερος του περσινού αγώνα- , Χριστόφορος Μερούσης (ΦΟ Βροντάδων Χίου) και ο τρίτος του 2018, Παναγιώτης Καραίσκος (ΠΓΣ).

Στις γυναίκες η Ελευθερία Πετρουλάκη (ΑΟ Μυκόνου) θα επιχειρήσει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο, όπου στο ντεμπούτο της στην κλασική διαδρομή αναδείχθηκε νικήτρια. Θέση εκκίνησης θα πάρει και η Στεφανία Λεοντιάδου (ΑΣ Λευκάδας Φίλανδρος), η “ασημένια” στη διοργάνωση του 2018.  

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές

Κατεβάστε την εφαρμογή