Οι υποτροφίες του Ιδρύματος Λεβέντη για διακρίσεις του 2019

Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη ενισχύοντας με συνέπεια, και για 21η συνεχή χρονιά, την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών με την παροχή κινήτρων διάκρισης στον αθλητισμό, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας, για αθλητικές διακρίσεις του έτους 2019.

Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν και φέτος, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, συνδράμοντας με τον τρόπο αυτό στην προαγωγή των αξιών του Ολυμπισμού και της αριστείας, και ενισχύοντας την αγάπη για τον αθλητισμό στην χώρα μας.

Υποψηφιότητες μπορούν να υποβάλλουν αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα ή την Κύπρο. Αθλητές στους οποίους χορηγήθηκε υποτροφία στο παρελθόν έχουν τη δυνατότητα να τη διεκδικήσουν ξανά και να τους χορηγηθεί εκ νέου.

Ο φάκελος της υποψηφιότητας με τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση της εταιρείας W&W, Πατησίων 141, 11251, Αθήνα, έως την 02/12/2019, από τη σφραγίδα του οποίου θα προκύπτει η ημερομηνία κατάθεσης.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη και την αίτηση

Κατεβάστε την εφαρμογή