Η Ergo Marathon EXPO και φέτος στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος

H μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες του είδους της διεθνώς έρχεται για ακόμα μία χρονιά να επιβεβαιώσει την τεράστια φήμη της και να αποτελέσει πόλο έλξης δεκάδων χιλιάδων αθλητών και φαν του ευρύτερου κλάδου.

Η ERGO MARATHON EXPO 2019 αποτελεί τη σημαντικότερη εμπορική Έκθεση αφιερωμένη στον αθλητισμό, που συνοδεύει με τεράστια επιτυχία τον Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό, έναν παγκόσμιο θεσμό που πέρα από τον αθλητικό του χαρακτήρα, διακρίνεται για την πολιτιστική του διάσταση.

Η ERGO MARATHON EXPO 2019 θα πραγματοποιηθεί 6-9 Νοεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do). Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου, καθώς είναι η πρώτη επαφή του επισκέπτη δρομέα με το μοναδικό αυτό διεθνές αθλητικό γεγονός.

Η ολοένα αυξανόμενη προσέλευση στο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας συμβαδίζει με την αύξηση του αριθμού εκθετών και επισκεπτών και επιβεβαιώνει τη δυναμική της έκθεσης. Φέτος θα προστεθεί μία επιπλέον ημέρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική της Έκθεσης.

Φέτος η προσέλευση αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ πλησιάζοντας τον στόχο καθιερωθεί η Έκθεση ως η κορυφαία έκθεση αθλητισμού και δρομικής αγοράς στην Ευρώπη.
Στο πλαίσιο της ERGO MARATHON EXPO 2019, θα διοργανωθούν θεματικές παράλληλες εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του αθλητικού κλάδου και έχουν ως στόχο την παρουσίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών από τις συμμετέχουσες εταιρίες των ευρύτερων κλάδων αθλητισμού, fitness, υγείας, διατροφής, τουρισμού.
Οι χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν το τριήμερο 6-7-8 Νοεμβρίου σε διαγωνισμούς για να κερδίσουν εκτός από προϊόντα που προσφέρουν οι εκθέτες, και ταξίδια-συμμετοχή σε Μαραθώνιους του εξωτερικού.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας
Τετάρτη 6 Νοεμβρίου – Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019.
Κλειστό Γήπεδο Tae kwon Do, Π. Φάληρο.
Ωράριο Λειτουργίας
Τετάρτη 6 Νοεμβρίου: 13.00 – 20.00
Πέμπτη 7 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00
Σάββατο 9 Νοεμβρίου : 10.00 – 20.00

 

Κατεβάστε την εφαρμογή