Στο Μισάτο η προετοιμασία των αθλητών μας πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο απέχουν χρονικά αρκετό ακόμη διάστημα, ωστόσο η ομοσπονδία προχώρησε ήδη σε μια σημαντική κίνηση για τη ομαλή μετάβαση των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η αποστολή μας θα κάνει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της στο προπονητικό κέντρο του Μισάτο, όπου θα έχει μεταξύ άλλων την ευκαιρία να εγκλιματιστεί στις συνθήκες της χώρας. Η ομάδα μας αναμένεται να μεταβεί στο Μισάτο από 10 έως 15 Ιουλίου και θα παραμείνει εκεί έως την είσοδο των αποστολών στο Ολυμπιακό Χωριό. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει ένα πλήρες στάδιο, καθώς και κλειστούς χώρους για αποκατάσταση, ενδυνάμωση και ιατρική περίθαλψη.

Η χώρα μας θα χρησιμοποιεί κατ΄αποκλειστικότητα το στάδιο από τις 9 έως τις 12 το μεσημέρι κι από τις 17.00 έως τις 20.00 το βράδυ. Η αποστολή μας θα μένει σε ξενοδοχείο κοντά στο προπονητικό κέντρο, ενώ η σύμβαση με το προπονητικό κέντρο περιλαμβάνει και νοσοκομειακή κάλυψη.

Η ομοσπονδία επέλεξε να κινηθεί άμεσα στην ολοκλήρωση συμφωνίας με κάποιο προπονητικό κέντρο της Ιαπωνίας, προκειμένου να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα μέλη της αποστολής μας. Είναι σημαντικό οι αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο κορυφαίο γεγονός της τετραετίας να φτάσουν στη διοργάνωση έχοντας κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Το προπονητικό κέντρο του Μισάτο βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από το ολυμπιακό χωριό και 30 από το Ολυμπιακό Στάδιο. Το προπονητικό κέντρο επισκέφθηκε νωρίτερα στη σεζόν, ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες και τους ανθρώπους.

Κατεβάστε την εφαρμογή