Ντόχα 2019: Καλή παρουσία και φετινό ρεκόρ για την Αναγνωστοπούλου

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στον προκριματικό της δισκοβολίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Η πρωταθλήτρια μας κατέλαβε την όγδοη θέση στο πρώτο γκρουπ με βολή στα 59,91 μ. στην τρίτη της προσπάθεια. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου ξεκίνησε τον αγώνα της στα 56,43 μ. συνέχισε στα 58,33 μ και στην τρίτη της βολή πέτυχε το 59,91 μ., για να βελτιώσει το 59,02 μ., που ήταν το φετινό της ρεκόρ.

Η Αναγνωστοπούλου πήρε την πρόκριση για τη διοργάνωση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, παρόλα αυτά κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια. Η αθλήτρια μας κατέλαβε την 15η θέση στο σύνολο, ενώ η πρόκριση στον τελικό έκλεισε στα 62,25 μ., ενώ το όριο των 63,00 μ. έπιασαν επτά αθλήτριες.

Δείτε αποτελέσματα, το πρόγραμμα, συμμετοχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση και την ελληνική ομάδα, πατώντας εδώ ή στο μπάνερ που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του site. Παρακολουθείστε τη ροή των αγώνων στις επίσημες σελίδες της ομοσπονδίας σε facebooktwitter και instagram

Κατεβάστε την εφαρμογή