Ντόχα 2019: Στον ημιτελικό ο Δουβαλίδης, ξεκινάει η Αναγνωστοπούλου

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα συνεχίσει την Τετάρτη την προσπάθεια του στον ημιτελικό των 110 μ. εμπ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο πρωταθλητής μας στην έκτη ημέρα της διοργάνωσης στη Ντόχα θα τρέξει στην τρίτη σειρά στον ένατο διάδρομο και θα κυνηγήσει να ξεπεράσει το 13.43 του προκριματικού κι αν είναι δυνατό να κάνει την πρώτη του κούρσα στη σεζόν κάτω από τα 13.40. Ο Δουβαλίδης είναι αθλητής με εμπειρία κι έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για το κορυφαίο γεγονός κι έτσι έχει κάθε λόγο να σκέφτεται μια καλή παρουσία. Στη σειρά του Έλληνα αθλητή ξεχωρίζουν ο Ορλάντο Ορτέγκα (Ισπανία) με 13.05 φετινό ρεκόρ από τον προκριματικό ο Σούγια Τακαγιάμα (Ιαπωνία) με 13.25 και ο Γάλλος Βιλέμ Μπελοτσιάν με 13.28. Σε καλή κατάσταση είναι και ο Κύπριος Μίλαν Τραίκοβιτς που έχει πετύχει φέτος 13.37. Την πρόκριση για τον τελικό θα πάρουν οι δύο πρώτοι από κάθε σειρά και οι δύο καλύτεροι χρόνοι.

Την προσπάθεια της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Τετάρτη και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου. Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας θα συμμετάσχει στο πρώτο γκρουπ και έχει ως βασικό στόχο να βελτιώσει το φετινό της 59,02 μέτρα. Το απευθείας όριο πρόκρισης στον τελικό είναι 63,00 μέτρα. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφού ήταν παρούσα και στους αγώνες του 2017 στο Λονδίνο.

Κατεβάστε την εφαρμογή