Ντόχα 2019: Νέα καλή παρουσία για το ελληνικό βάδην, με την 22η θέση της Ντρισμπιώτη

Μία ακόμη καλή παρουσία ήρθε να προστεθεί για την ελληνική ομάδα στα εκτός σταδίου αγωνίσματα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα. 

Σήμερα ήταν σειρά της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη να πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση στα 20χλμ βάδην. Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε στην 22η θέση με 1.38.56, που είναι η καλύτερη παρουσία της στην διοργάνωση. Η αθλήτρια του Σάκη Δεληγιάννη βρέθηκε από τα πρώτα χιλιόμετρα στην πρώτη 30άδα και αργά και σταθερά ανέβαζε τον ρυθμό της και μαζί θέσεις έναντι των αντιπάλων της.

Η αθλήτρια συμμετείχε στο τρίτο Παγκόσμιο της καριέρας της και είχε ως καλύτερη ανάμνηση την 24η θέση, πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο. Η Ντρισμιώτη, προσπάθησε να μείνει προσηλωμένη στο στόχο της και να μην επηρεαστεί από την ζέστη και την υψηλή υγρασία, που και σήμερα δημιούργησε πολλά προβλήματα στις αθλήτριες. Η 35χρονη πλέον στρέφει την προσοχή της στους αγώνες του 2020, όπου θα επιδιώξει τη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Κίνα έκανε το απόλυτο στον σημερινό αγώνα με την Χονγκ Λιου να επικρατεί με 1.32.53 και τις Γκιεγιάνγκ και Γιανγκ να ακολουθούν με 1.33.10 και 1.33.17, αντίστοιχα.Στον αγώνα συμμετείχαν 45 αθλήτριες, εκ των οποίων τρεις δεν κατάφεραν να τερματίσουν, ενώ ισάριθμες ακυρώθηκαν.

Με την παρουσία της Ντρισμπιώτη ολοκληρώθηκαν, με εξαιρετικά αποτελέσματα, οι παρουσίες των μελών μας στα εκτός σταδίου αγωνίσματα. 

Δείτε αποτελέσματα, το πρόγραμμα, συμμετοχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση και την ελληνική ομάδα, πατώντας εδώ ή στο μπάνερ που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του site. Παρακολουθείστε τη ροή των αγώνων στις επίσημες σελίδες της ομοσπονδίας σε facebooktwitter και instagram

Κατεβάστε την εφαρμογή