Ντόχα 2019: Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έγινε το 16ο της ελληνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, μόλις μία εβδομάδα από την έναρξη των αγώνων.

Η αθλήτρια πήρε το εισιτήριο για τη διοργάνωση, στη δεύτερη αποστολή προσκλήσεων που επέλεξε να στείλει η IAAF όταν διαπίστωσε πως είχε κενά σε ορισμένα αγωνίσματα. Η αθλήτρια του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται και να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε στις δύο προηγούμενες συμμετοχές της, στη διοργάνωση: να προκριθεί στον τελικό της δισκοβολίας. “Πίστευα μέχρι τελευταία στιγμή πως κάτι θα γίνει και θα μου έρθει πρόσκληση. Τελικά αυτό έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συμμετάσχω στο τρίτο Παγκόσμιο της καριέρας μου. Το τελευταίο διάστημα ήμουν σε ανοδική πορεία, ενώ μετά το Βαλκανικό συνέχισα κανονικά την προετοιμασία μου”, είπε η αθλήτρια και συμπλήρωσε:

“Τους τελευταίους δύο μήνες όπου συνεργάζομαι με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές, που αν βγουν στον αγώνα μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένη στον αγώνα μου και να κυνηγήσω αυτό που δεν μπόρεσα το 2015 στο Πεκίνο και το 2017 στο Λονδίνο, να προκριθώ στον τελικό”. Η Αναγνωστοπούλου έχει πετύχει φέτος 59,02 μέτρα. Η αθλήτρια μας αναχώρησε σήμερα για την Ντόχα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Στην πρωτεύουσα του Κατάρ βρισκονται από την Δευτέρα οι Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλ Κυριακοπούλου, Μίλτος Τεντόγλου και Γκλόρια Πριβιλέτζιο.

Δείτε το πρόγραμμα, συμμετοχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη διοργάνωση και την ελληνική ομάδα, πατώντας εδώ ή στο μπάνερ που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του site.

Κατεβάστε την εφαρμογή