Ντόχα 2019: Η Κυριακοπούλου ξεπέρασε τον τραυματισμό και βλέπει τη διάκριση (vid)

Φωτογραφίες: eurokinissi

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αποτελεί εδώ και χρόνια σταθερή αξία στο αγώνισμα του επί κοντώ κι έτσι αναμένεται και φέτος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Η “χάλκινη” το χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που την κράτησε μακριά από τις προπονήσεις και τους αγώνες, ωστόσο της έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει ποιοτικά και δίχως πίεση στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η αθλήτρια του Ανδρέα Τσώνη θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο του 2015 και να ανέβει στο βάθρο των νικητριών – ήταν τρίτη στο Πεκίνο. Το επίπεδο στο αγώνισμα είναι υψηλό, ωστόσο αν η Κυριακοπούλου είναι υγιής τότε θα μπορεί να βρεθεί ψηλά. Η έμπειρη αθλήτρια έχει ξεπεράσει φέτος το 4,72 μ. στην αρχή της σεζόν, επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στη Ντόχα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

Το πρόγραμμα της αθλήτριας μας
Επί κοντών Γυναικών Παρασκευή (27/9) προκριματικός

Δείτε τα βιογραφικά των μελών της αποστολής μας και άλλα χρήσιμα στοιχεία πατώντας εδώ ή στο σχετικό baner στην κεντρική σελίδα της ομοσπονδίας
Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Νικόλ Κυριακοπούλου

Κατεβάστε την εφαρμογή