Στόχος της Ειρήνης Βασιλείου να…απειλήσει τον εαυτό της

Η Ειρήνη Βασιλείου το 2017 πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες παρουσίες της εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Στην πρώτη της συμμετοχή σε Παγκόσμιο έφτασε μέχρι τον ημιτελικό των 400 μ. και κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχημένα την παρουσία της στη διοργάνωση.

Το 2019 ήταν εξαρχής μια χρονιά υψηλών απαιτήσεων με πολλές δυσκολίες. Παρόλα αυτά η Ειρήνη Βασιλείου κατάφερε με πείσμα και συνέπεια, όχι μόνο να αντεπεξέλθει, αλλά με 51.75 στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα να πιάσει το όριο για Ντόχα και παράλληλα να πετύχει ατομικό ρεκόρ.

“Μέχρι στιγμής είμαι καλά και πιστεύω πως στην Ντόχα θα καταφέρω να διατηρηθώ σε αυτό το επίπεδο. Βασική παράμετρος είναι να παραμείνω υγιής και να συνεχίσω κανονικά την προετοιμασία μου. Νομίζω πως αν καταφέρω να τρέξω ανάλογα με τον αγώνα του Βαλκανικού, τότε θα είμαι πολύ ικανοποιημένη, από την εμφάνιση μου στη διοργάνωση”. Η Βασιλείου αναφέρθηκε και στο τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της στην Κρήτη. “Δυστυχώς ο καιρός δεν βοηθάει την τελευταία εβδομάδα, αφού έχει πολύ δυνατούς ανέμους και είναι δύσκολο να κάνω τα κομμάτια που θα ήθελα”. Η Βασιλείου στη διάρκεια της σεζόν βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και στα 200 μ. στο μίτινγκ που έγινε τον περασμένο μήνα στις Βρυξέλλες, εκεί όπου διένυσε την απόσταση σε 23.31.

Κατεβάστε την εφαρμογή