Ζυρίχη. 5ος ο Τεντόγλου

Από την πρώτη προσπάθεια κρίθηκε το διαμάντι στο άλμα σε μήκος στον πρώτο τελικό του IAAF Diamond League στη Ζυρίχη όπου μετείχε και ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος πέτυχε

8.10μ και του χάρισε την 5η θέση στον τελικό των διαμαντιών. Οι προσπάθειες του Τεντόγλου: 8.10, 8.02, 6.80, 7.31, 8.09, 7.98

Στην πρώτη προσπάθεια σημειώθηκε η καλύτερη επίδοση στον κόσμο για φέτος με 8.65μ από τον Κουβανό Χουάν Ετσεβαρία επίδοση που του χάρισε την πρώτη θέση και φυσικά το διαμάντι που είναι το έπαθλο σε αυτούς τους αγώνες.

Ο Κουβανός στη συνέχεια είχε δύο άκυρες προσπάθειες, την 3η και την 6η ενώ δεν έκανε άλλο άλμα.  Στην τέταρτη προσπάθεια ο Τζαμαϊκανός Γκέιλ πέτυχε 8.20μ που του χάρισε την τρίτη θέση. Την ίδια επίδοση (8.20μ) σημείωσε και ο Σαμάι όμως στην 5η προσπάθεια και πήρε τελικά την δεύτερη θέση με καλύτερες προσπάθειες από τον Γκέιλ ενώ με ένα εκατοστό πίσω, 8.19  ο Λούβο Μανιόνγκα (Νότια Αφρική)  κατατάχτηκε 4ος .

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του τελικού της Ζυρίχης

Το επόμενο ραντεβού, στον δεύτερο τελικό των Νταιαμοντ Λιγκ στις 6 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλες με τη συμμετοχή της Κατερίνας Στεφανίδη.

Κατεβάστε την εφαρμογή