Στεφανίδη, Φιλιππίδης και Καραλής συνεχίζουν εκτός συνόρων

Τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις συνεχίζουν μέσα στην εβδομάδα τρεις πρωταθλητές μας.

Την αρχή θα κάνει την Τετάρτη (14/8) ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Λαντάου με στόχο άλματα πάνω από το φετινό του 5,72 μ., λίγες μόλις ημέρες από την καλή εμφάνιση στο Μπίντγκοζ, όπου έκανε 5,66 μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων. 

Ο Εμμανουήλ Καραλής μία ημέρα αργότερα, την Πέμπτη (15/8) θα πάρει μέρος στον αγώνα που γίνει στην πόλη Στσέτσιν της Πολωνίας. Ο νεαρός ψάχνει μια επίδοση κοντά στο φετινό του 5,71 μ. που πέτυχε στο Ζάππειο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη συνεχίζει τους αγώνες της στη σειρά Diamond League κι έτσι θα είναι την Κυριακή (18/8) παρούσα στη διοργάνωση που θα γίνει στο Μπέρμιγχαμ. Η πρωταθλήτρια μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλέον ξεκινάει τον τελευταίο κύκλο αγώνων πριν το Παγκόσμιο της Ντόχα. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017, η οποία ήταν νικήτρια στον αγώνα του Μπίντγκοζ με άλμα στα 4,70 μ, έπειτα θα αγωνιστεί στο Παρίσι (24/8) και στις Βρυξέλλες (6/9), όπου θα γίνει ο δεύτερος τελικός της σειράς των διαμαντιώ, ενώ θα είναι παρούσα και στη συνάντηση Ευρώπη VS ΗΠΑ στις 7-8 Σεπτεμβρίου, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το ρόλο της πρέσβειρας. 

https://www.instagram.com/p/B1Ghpv3igLc/

Κατεβάστε την εφαρμογή