Πανελλήνιο ρεκόρ Κ18 από τη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. των κοριτσιών

Με τα κορίτσια της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. να σημειώνουν σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ Κ18, ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα της συνάντησης Ελλάδα/Κύπρος στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι Ζωή Τραγουστή, Λυδία Κριμιτσά, Μαρκέλα Παπανδρέου και Πολυνίκη Εμμανουηίδου τερμάτισαν σε 46.65 και συνέτριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18, το οποίο ήταν 47.26 και κατείχαν οι Ειρήνη Βασιλείου, Μάχη Κωστογλίδου, Κωνσταντίνα Κατσικογιάννη και Βάσω Πετρομιχελή από την αντίστοιχη διοργάνωση, που έγινε στη Λάρνακα στις 22/7/2006. Τα τέσσερα κορίτσια αποτελούσαν την εκτός συναγωνισμού τετράδα που μετείχε στη διοργάνωση και κατάφεραν να κλείσουν με τον ιδανικό τρόπο τη σεζόν τους.

Η πρώτη ημέρα των αγώνων στο Βόλο συνοδεύτηκε από τις καλές επιδόσεις των νεαρών αθλητών και αθλητριών, που παρά το ότι βρίσκονται στο τέλος της σεζόν διατηρήθηκαν σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και από το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό στάδιο άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά για μια διοργάνωση στίβου. Στη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων τιμήθηκε από τους διοργανωτές η Πανγαία που μέσα από το πρόγραμμα “Δομές ευθύνης” εξασφάλισε στο Πανθεσσαλοικό στάδιο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες στίβου. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όσο και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ανάμεσα σε αυτούς ο πρώην πρωταθλητής των 400 μ. Στέλιος Δημότσιος. Τόσο ο Δήμος Βόλου όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνέβαλαν ουσιαστικά στην προσπάθεια της ομοσπονδίας να δώσει και πάλι ζωή στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Δείτε αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή