Η ομάδα και το οργανωτικό για τη συνάντηση του Βόλου

Στην πόλη του Βόλου θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα (7-8/8) η συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος για αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ18.

Η αποστολή μας θα συμμετάσχει στους αγώνες με δύο αλλαγές, λόγω τραυματισμών, αφού εκτός ομάδας έμειναν τελικά ο Νίκος Ζαχαρέας στα 110 μ. εμπ. και ο Ζήσης Τζιαμούρτας στα 3.000 μ. στιπλ και τις θέσεις τους θα πάρουν οι Παναγιώτης Καλαντζής και Κώστας Μακαρές.

Δείτε αναλυτικά την αποστολή

Δείτε το οργανωτικό για την αποχώρηση της ομάδας
1. Η αναχώρηση των αθλητών –τριων και συνοδών από Βόρεια Ελλάδα θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (είσοδος από την οδό Δενδροποτάμου), την Τρίτη (6/8) στις 11:30. Υπεύθυνος για την συγκέντρωση των αθλητών είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος Υπεύθυνος Κ.Υ.Α.Θ. Χρήστος Χρυσοστομίδης και η επιστροφή τους από Βόλο θα γίνει την Πέμπτη (8/8) το βράδυ, άφιξη στην Θεσσαλονίκη περίπου 11.30μ.μ.
2. Η αναχώρηση των αθλητών –τριων και συνοδών από το λεκανοπέδιο της Αττικής μαζί με τους αθλητές της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου πελάγους, θα γίνει με λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει από τα γραφεία του ΣΕΓΑΣ την Τρίτη 6/8/2019 ώρα 11:00. Υπεύθυνος για την συγκέντρωση των αθλητών είναι ο Εθνικός Προπονητης Κ20 Χρήστος Μελέτογλου και ο προπονητής Λευτέρης Ραφαηλάκης. Η επιστροφή τους από Βόλο θα γίνει την Πέμπτη (8/8) το βράδυ, άφιξη στην Αθήνα περίπου 00:30 π.μ
3. Μετακινήσεις αθλητών –τριων και συνοδών, από περιοχές που δεν εξυπηρετούνται με τα παραπάνω λεωφορεία θα γίνουν αφού πρώτα υπάρξει συνεννόηση έγκριση από τον Αρχηγό αποστολής ή τον αρμόδιο Εθνικό προπονητή.
4. Ο αθλητικός ιματισμός θα δοθεί στον Βόλο, από τον αρμόδιο υπάλληλο του ΣΕΓΑΣ.
5. Παρακαλούνται οι αθλητές και οι συνοδοί να μετακινηθούν έως τον τόπο αναχώρησης (Θεσσαλονίκη – Αθήνα και τα ενδιάμεσα σημεία ) με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο – τραίνο) και να έχουν μαζί τους τα παραστατικά της μετακίνησής τους (διόδια-αποδείξεις βενζίνης-αποδείξεις εισιτηρίων) για να τα παραδώσουν στον αρχηγό της αποστολής και να γίνει η απόδοση τους.
6. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία τα μέλη της αποστολής μπορούν να επικοινωνούν με τον αρχηγό της αποστολής Δημήτρη Χαχάμη και τον εθνικό προπονητή Απόστόλο Αποστολόπουλο.
Η συνοδεία των αθλητών – αθλητριών από τον τόπο εκκίνησης τους στον τόπο συγκέντρωσης και η επιστροφή τους μετά την άφιξη τους, είναι ευθύνη των Κηδεμόνων τους.

Κατεβάστε την εφαρμογή