Το Πανθεσσαλικό στάδιο είναι έτοιμο για αγώνες χάρη στη χορηγία της Πανγαία

Η πρώτη διεθνής συνάντηση στίβου, θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Πανθεσσαλικό στάδιο 15 χρόνια από την κατασκευή του, για τις ανάγκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οι ενέργειες της ομοσπονδίας απέδωσαν πέρυσι καρπούς χάρη στην Πανγαία με χορηγία της οποίας αγοράστηκε ο απαραίτητος υλικοτεχνικός εξοπλισμός, προκειμένου το στάδιο να αποκτήσει και πάλι ζωή.

Η Πανγαία μέσα από το πρόγραμμα “Δομές ευθύνης” ανέλαβε το κόστος εξοπλισμού του σταδίου και έδωσε λύση σε ένα σημαντικό και αξεπέραστο, όπως φαινόταν, ζήτημα κι έτσι την ερχόμενη εβδομάδα (7-8/8) ο Βόλος θα φιλοξενήσει τη συνάντηση Ελλάδα/Κύπρος για τους αθλητές και τις αθλήτριες της κατηγορίας Κ18.

Αυτή θα είναι μόνο η αρχή, αφού την επόμενη χρονιά πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η πόλη θα αναλάβει τη διεξαγωγή κάποιου Πρωταθλήματος.

Με τη χορηγία της Πανγαία αγοράστηκαν και φυλάσσονται εδώ και καιρό στους χώρους του σταδίου, στρώμα και πλήρης εξοπλισμός επί κοντώ, στρώμα και πλήρης εξοπλισμός ύψους, βαλβίδες για οριζόντια άλματα, 120 εμπόδια και τα τρέιλερ μεταφοράς τους, βατήρες εκκίνησης, σετ εμποδίων για στιπλ, αναστολέας σφαιροβολίας, καθώς και άλλος απαραίτητος εξοπλισμός για τη διεξαγωγή αγώνων υψηλού επιπέδου.

Την προσπάθεια της ομοσπονδίας να καταστήσει ενεργό το στάδιο ενίσχυσαν και οι τοπικοί φορείς. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ανέλαβε την αγορά του κλωβού δισκοβολίας και σφυροβολίας, η τοποθέτηση του οποίου γίνεται αυτές τις ημέρες, ενώ ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κάλυψε το κόστος αγοράς ριπτικών οργάνων όλων των κατηγοριών. Παράλληλα με τη βοήθεια του Δήμου Βόλου ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες εργασίες ανακατασκευής και συντήρησης που ήταν απαραίτητες να γίνουν στο στάδιο και φυσικά οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας.

Κατεβάστε την εφαρμογή