Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Σταθερά μακριά και 8,22 μ. και στην…μέτρια μέρα

Έτοιμος για άλματα καλύτερα από τα ατομικά του ρεκόρ νιώθει  ο Μίλτος Τεντόγλου και αυτός είναι και ο λόγος, που δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη σημερινή του παρουσία, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ της Πάτρας.

Ο κορυφαίος μηκίστας της Ευρώπης ήταν νικητής στο μήκος με 8,22 μ. (-0,3) σε έναν ακόμη αγώνα του, όπου κινήθηκε σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Ο πρωταθλητής Ευρώπης πριν λίγες ημέρες στο Γκέβλε είχε δύο ακόμη έγκυρα άλματα στα 8,14 μ. (1,2) το πρώτο του και στα 8,01 μ. (-0,3) το τέταρτο του. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι αναδείχθηκε νικητής για τρίτη διαδοχική χρονιά, ενώ για έβδομη φορά ολοκλήρωσε έναν αγώνα με επίδοση πάνω από τα 8,20 μέτρα. Ο Τεντόγλου έχει κάνει στη διάρκεια της θερινής περιόδου 8,32 μ. και δείχνει να διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, στην οποία ευελπιστεί να πάει μακρύτερα από το ατομικό του 8,38 μέτρα.

Πολύ καλό αγώνα έκανε ο Αλέξανδρος Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας) που “προσγειώθηκε” στα 7,80 μ. (-0,5) στο δεύτερο άλμα του και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ξεπερνώντας το ατομικό του ρεκόρ (προηγούμενο 7,70 μ.). Ο αθλητής είχε μόνο ένα έγκυρο άλμα. Ο Μιχάλης Μερτζανίδης (ΑΟ Ηφαιστία) στο πέμπτο του άλμα έκανε 7,75 μ. (0,4) και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ τέταρτος έμεινε ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΜΕΑΣ Τρίτων) με 7,72 μέτρα.

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά ο ΓΣ Τρικάλων αναδείχθηκε νικητής στην ομάδα 4Χ400 μ. των ανδρών κάνοντας εξαιρετική παρουσία, όπως, και ο ΣΔΥ Αργολίδας με 3.42.06.

Στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη διοργάνωση στην πρώτη θέση στους Άνδρες με 152 β. και ακολούθησε ο ΓΣ Κηφισιάς με 129 και ο ΓΣ Ηρακλής με 92. Στην πρώτη θέση των γυναικών ολοκλήρωσε τη διοργάνωση ο ΓΣ Κηφισιάς με 167 και ακολούθησε ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 84, ενώ στις τρίτη θέση είναι η Ολυμπιάδα Πάτρας και ο ΓΣ Ηλιούπολης με 81 βαθμούς.

Η βαθμολογία των πρωταθλημάτων θα ολοκληρωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μετά τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συνθέτων αγωνισμάτων.

Δείτε δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Οι φίλοι του στίβου έχουν τη δυνατότητα να δουν αποτελέσματα στην κεντρική σελίδα του site ή πατώντας εδώ και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων μέσα από τα social media (facebooktwitterinstagram) της ομοσπονδίας.

Χρήσιμες πληροφορίες (πρόγραμμα, στατιστικά, πολυνίκες, νταμπλ κτλ) και ιστορικά για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μπάνερ στην αρχική σελίδα της διοργάνωσης ή πατώντας εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή