Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, βρέθηκε σήμερα στην Πάτρα, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να εκφράσει τη στήριξη στην προσπάθεια της ομοσπονδίας και τον ελληνικό στίβο γενικότερα.

“Είμαστε χαρούμενοι για την παρουσία του κ. Αυγενάκη, αλλά και του νέου Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, θέλουμε να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να ζητήσουμε βοήθεια κυρίως στα ζητήματα υποδομών. Η προσπάθεια αθλητών για να έχει ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα χρειάζεται στάδιο στην Παιανία, χρειάζεται στάδιο στο Λεκανοπέδιο ικανό να φιλοξενήσει αγώνες, χρειάζεται σύγχρονο κέντρο επιστημονικής στήριξης, χρειάζεται ένα πιο δραστήριο ΕΣΚΑΝ και επισκευές σταδίων σε όλη τη χώρα. Είμαστε βέβαιοι πως θα έχουμε στο πλαίσιο της λογικής και του μέτρου τη στήριξη της πολιτείας. Δεν προσδοκούμε τίποτε παραπάνω. Τους θέλουμε κοντά μας για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί”, είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος. Από την πλευρά του, ο νέος Υφυπουργός,δήλωσε:

“Είμαστε σε προολυμπιακή χρονιά φέτος αθλητές και αθλήτριες κάνουν το δικό τους αγώνα για να τα καταφέρουν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας το 2020 στο μεγάλο γεγονός. Ο ΣΕΓΑΣ, οι παράγοντες, οι οικογένειες είναι δίπλα στα παιδικά και η πολιτεία στηρίζει τους αθλητές. Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε τη στήριξη μας και θα είναι έμπρακτη στήριξη για αυτό το λόγο η συνεργασία μας τόσο με τον ΣΕΓΑΣ όσο και με τις Περιφέρειες κ τις αυτοδιοικήσεις θα είναι στενή. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των αιτημάτων που ακούσατε νωρίτερα. Ξέρουμε ότι λεφτά πολλά δεν υπάρχουν, ωστόσο αυτά που έχουμε θα προσπαθήσουμε να τα αξιοποιήσουμε σωστά. Εχουμε και θεσμικά ζητήματα για τα οποία πρέπει να δουλέψουμε σωστά και έγκαιρα. Η συνεργασία είναι το ζητούμενο στις μέρες και η λογική και το μέτρο, πάνω σε αυτά θα δουλέψουμε και πιστεύω ως θα έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα”.

Κατεβάστε την εφαρμογή