Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Ο Αναστασάκης τη νίκη, ο Φραντζεσκάκης το ρεκόρ

Ο Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ήταν νικητής στη σφυροβολία στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα, στον πρώτο τελικό της ημέρας με βολή στα 75,13 μέτρα.

Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έφτασε στις πέντε νίκες στο πρωτάθλημα και επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική του κατάσταση.  Ο Ανατασάκης ξεκίνησε τον αγώνα του με άκυρη πέτυχε 74,71 μ,. στη δεύτερη βολή του και συνέχισε με άκυρα, 73,34 μ. και 75,13 μ. στην έκτη και τελευταία του βολή.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στη σεζόν έδωσε ο Χρήστος Φραντζεσκάκης, που έστειλε τη σφύρα στα 73,86 μ. και πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με την αντρική σφύρα. Ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης βελτίωσε το δικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 72,89 μ. από τις 29 Ιουνίου του 2019.

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη είχε δύο ακόμη έγκυρες βολές στα 62,31 μ., 72,42 μ. και 72,41 μέτρα. Η τριάδα στη σφυροβολία συμπληρώθηκε από τον Ιβάν Μενγκλεμπέη (ΟΣΦΠ) με 69,46 μέτρα.

Οι φίλοι του στίβου έχουν τη δυνατότητα να δουν αποτελέσματα στην κεντρική σελίδα του site ή πατώντας εδώ και να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων μέσα από τα social media (facebooktwitterinstagram) της ομοσπονδίας.

Χρήσιμες πληροφορίες (πρόγραμμα, στατιστικά, πολυνίκες, νταμπλ κτλ) και ιστορικά για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μπάνερ στην αρχική σελίδα της διοργάνωσης ή πατώντας εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή