Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ: Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τη διοργάνωση της Πάτρας

Το 103ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και το 83ο Γυναικών διεξάγεται για τέταρτη διαδοχική χρονιά το Σάββατο και την Κυριακή,  στο Στάδιο της Πάτρας,με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας. 

Στους αγώνες έχουν δηλωθεί 400 Άνδρες και 300 Γυναίκες από 120 σωματεία όλης της χώρας. Για μία ακόμη χρονιά το Πρωτάθλημα των μεγάλων θα αποτελέσει την ιδανική ευκαιρία για νέα ρεκόρ, αλλά και όρια για όσους κυνηγούν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ηδη 13 αθλητές και αθλήτριες έχουν κλείσει θέση στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, αριθμός που είναι πιθανό να αυξηθεί στο επόμενο διήμερο. 

Παράλληλα θα κρίνει – σε πολλά αγωνίσματα – η σύνθεση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, δεδομένο του ότι η διοργάνωση της Πάτρας είναι το τελευταίο μεγάλο γεγονός πριν τη διοργάνωση του Μπίντγκοζ. 
Οι φίλοι του στίβου που δεν θα είναι σε θέση να βρεθούν στην Πάτρα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την ΕΡΤ 1 τόσο το Σάββατο (18.50-21.00) όσο και την Κυριακή (19.00-21.00).

Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπως πάντα, θα έχει συνεχή ροή ενημέρωσης από την Πάτρα με ζωντανές μεταδόσεις το απόγευμα 18:00 – 21:30 καθώς και το πρωί για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος και τις δύο ημέρες δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του στίβου όπου και αν βρίσκονται να ενημερώνονται για τις προσπάθειες των πρωταθλητών μας στην Πάτρα

Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αποτελέσματα από το site της ομοσπονδίας, αλλά και την εξέλιξη των αγώνων μέσα από τα social media (facebook, twitter, instagram) της ομοσπονδίας.

Χρήσιμες πληροφορίες (πρόγραμμα, στατιστικά, πολυνίκες, νταμπλ κτλ) και ιστορικά για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μπάνερ στην αρχική σελίδα της διοργάνωσης ή πατώντας εδώ.

Κατεβάστε την εφαρμογή