Η Ντραγκομίροβα πέρασε πρώτη ένα αγώνισμα πριν το φινάλε

Ένα αγώνισμα πριν το φινάλε και η Αναστασία Ντραγκομίροβα βρίσκεται στην πρώτη θέση στης βαθμολογίας του επτάθλου στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στο Μπακού.

Η νεαρή αθλήτρια στη δεύτερη ημέρα των αγώνων σημείωσε 6,00 μ. (2,1) στο μήκος και είχε βολή στα 46,10 μ. στον ακοντισμό κι έτσι έφτασε τους 5.190 β. και πλέον βρίσκεται ένα αγώνισμα πριν το φινάλε και την επίτευξη ενός νέου πανελληνίου ρεκόρ. Η 16χρονη μπορεί να είναι στην πρώτη θέση, ωστόσο στη δεύτερη θέση με 5.187 β. είναι η Φιλανδή Σαγκά Βανίνε, που επίσης διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο. Η Νταγκομίροβα μετέχει στην πρώτη της της διοργάνωση με τα χρώματα της εθνικής ομάδας, μετά την ολοκλήρωση της ελληνοποίηση της και φαίνεται πως θα την συνδυάσει με μια σπουδαία διάκριση.

Στο Μπακού βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες και η Ελίνα Τζένγκο, που μετά την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 αγωνίστηκε σήμερα στον προκριματικό του ακοντισμού στο Ολυμπιακό φεστιβάλ Νεότητας. Η νεαρή πήρε την πρόκριση στον τελικό με καλύτερη βολή στα 46,87 μ., που της έδωσε την ένατη θέση.

Στον τελικό της σφαιροβολίας θα αγωνιστεί ο Κώστας Γεννίκης, που πέρασε εύκολα τη διαδικασία του προκριματικού, όπου ήταν έκτος με 18,14 μέτρα.

Κατεβάστε την εφαρμογή