Η Στεφανίδη αγωνίζεται στην Πάτρα με στόχο το μεγάλο άλμα

Η Πάτρα θα είναι η επόμενη στάση της Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία θα είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η πρωταθλήτρια μας επέλεξε να αγωνιστεί στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός και παράλληλα να κυνηγήσει μια σπουδαία επίδοση, δεδομένο του ότι είναι σε καλή κατάσταση. Η Στεφανίδη απουσίαζε την περσινή σεζόν, ωστόσο ήταν η νικήτρια στις διοργανώσεις του 2017, 2016 και 2015.

“Στον αρχικό μας προγραμματισμό δεν ήταν να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση, προκειμένου να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία για το Μπίντγκοζ και τα επόμενα Diamond League. Ωστόσο στο Λονδίνο περίμενα να έρθει μια καλύτερη επίδοση και γι΄αυτό με τον προπονητή μου θεωρούμε πιο σημαντικό να κάνω έναν ακόμη αγώνα με τα αγωνιστικά μου κοντάρια και παράλληλα να διεκδικήσω μια επίδοση καλύτερη από το 4,75 μ. του Λονδίνου. Επιπλέον, είναι πάντα ωραίο να κάνω αγώνες στην Ελλάδα, αφου έχω κίνητρο να κυνηγώ μεγάλες επιδόσεις μπροστά στους Ελληνες φιλάθλους”, είπε η Στεφανίδη, που όπως και το σύνολο των κορυφαίων αθλητών προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Παράλληλα η πρωταθλήτρια μας μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στην Πάτρα και να στηρίξει την προσπάθεια όλων των αθλητών και αθλητριών.

https://www.instagram.com/p/B0S6yM-CfQW/

Κατεβάστε την εφαρμογή