Μπόφτσης και Κολοκυθά ξεχώρισαν στην Καβάλα

Στην Καβάλα έγινε σήμερα το τελευταίο Γκραν Πρι της σεζόν με τη επωνυμία “Δαβιτζόγλεια”.
Οι αθλητές των οριζόντιων αλμάτων είναι αυτοί που ξεχώρισαν, αφού τόσο στο μήκος των γυναικών όσο και στο τριπλούν Ανδρών σημειώθηκαν καλές επιδόσεις.

Στο τριπλούν ο Βούλγαρος Μοχίλ Καραλίεβ πέτυχε 16,93 μ. (1,3) και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ δείχνοντας σε θέση να διεκδικήσει ακόμη και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο της Ντόχα. Στο ίδιο αγώνισμα ο Παύλος Μπόφτσης πέτυχε 16,55 μ. (1,6) και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 16,52 μ. από το 2018 στην ίδια διοργάνωση. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου σημείωσε την κορυφαία επίδοση στην χώρα και την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μία ακόμη καλύτερη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας. Μία ακόμη σταθερή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Έφη Κολοκυθά, που επικράτησε στο μήκος με 6,48 μ. (0,4), ένα μόλις εκατοστό από το φετινό της ρεκόρ.

Στα 110 μ. εμπ., ο Κώστας Δουβαλίδης επικράτησε με 13.13 (-1,1)  έκανε μία ακόμη προπονητική κούρσα και πλέον ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.
Στον ακοντισμό η Θεοδώρα Αραμπατζή ξεπέρασε το φετινό της ρεκόρ, αφού επικράτησε με 53,56 μέτρα.

Ο Κυριάκος Ζώτος ήταν νικητής στη σφαιροβολία με 18,82 μ. και ακολούθησε ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 18,32 μ., λίγες ημέρες από την έβδομη θέση στο Γκέβλε.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή