Αγωνιστική δράση σε Πάτρα και Άργος Ορεστικό

Έντονη θα είναι η αγωνιστική δράση το απόγευμα της Τετάρτης (10/7), αφού σε Πάτρα και Αργος Ορεστικό θα γίνουν αγώνες της σειράς Γκραν Πρι. Οι δύο πόλεις πιστές στο ραντεβού τους με το συγκεκριμένο θεσμό εδώ και πολλά χρόνια, θα αποτελέσουν και φέτος ιδανική αγωνιστική ευκαιρία για αθλητές όλων των ηλικιών.

Στην Πάτρα θα γίνουν τα Τοφάλεια στα οποία αναμένεται να μετάσχουν 200 Έλληνες και Κύπριοι αθλητές και αθλήτριες. Ανάμεσα σε αυτούς αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) στο τριπλούν, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 16,42 μ. και κυνηγά άλμα που θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ανάλογο στόχο έχει και η Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων) που έχει πετύχει στη θερινή σεζόν 4,46 μ. και “ψάχνει” άλματα πάνω από το όριο των 4,56 μέτρων. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η κούρσα στα 400 μέτρα εκεί όπου θα είναι για να τρέξει η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) με φετινό 52.4 από το μίτινγκ στη Στάρα Ζαγόρα, η Δέσποινα Μουρτά (Ολυμπιάδα Πάτρας), που έχει πετύχει 54.36 στο μίτινγκ Βενιζέλεια – Χανιά και ψάχνει κούρσα κάτω από τα 54.00, αλλά και η Άννα Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) με 54.42. Στο ίδιο αγώνισμα καθοριστικό ρόλο θα παίξει η Κύπρια Ελένη Αρτυματά, που έχει την κορυφαία επίδοση ανάμεσα σε όσες μετέχουν με 51.90

Στο Άργος Ορεστικό θα συνεχίσει τους αγώνες της η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Κερατέας), που ψάχνει βολές πάνω από τα 59,00 μ. στη δισκοβολία. Στο μήκος η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) και η Λίλη Αλεξούλη (Πελασγός Λαρ.) έχουν την ευκαιρία για έναν δυνατό αγώνα, ενώ στο ύψος η Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να βελτιώσει το 1,83 μ., που σημείωσε νωρίτερα στη σεζόν. Ο Μιχάλης Μερτζανίδης (ΑΟ Ηφαιστία) σε έναν από τους τελευταίους του αγώνες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα επιδιώξει άλματα πάνω από τα 7,80 μ., ενώ από κοντά θα είναι και ο Αντώνης Στυλιανίδης (ΜΕΑΣ Τρίτων) που ξεπέρασε τον τραυματισμό και έδειξε και στη Λάρισα να βρίσκει τον ρυθμό του. Στο τριπλούν Παύλος Μπόφτσης (ΓΣ Ηρακλής) και Μανώλης Μακρής (ΠΑΟΚ) έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ στο επί κοντώ ο Νίκανδρος Στυλιανίδης και ο Γιάννης Ρίζος (ΑΣ Αρης) θα κυνηγήσουν καλά άλματα. Στα 100 μ. θέση εκκίνησης θα πάρει η Γρηγορία Κεραμιδά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας).

Το πρόγραμμα στην Πάτρα

Το πρόγραμμα στο Άργος Ορεστικό

Κατεβάστε την εφαρμογή