Ανεβάζει στροφές η Παπαχρήστου φετινό ρεκόρ με 14,51 μ. στη Λοζάνη

Έναν από τους καλύτερους αγώνες στην σεζόν έκανε σήμερα στο Diamond League στη Λοζάνη η Βούλα Παπαχρήστου, που καθώς μπαίνει στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού αρχίζει και ανεβάζει στροφές.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του Βερολίνου κατέλαβε την έκτη θέση στο τριπλούν με 14,51 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ, αφού βελτιώνει το 14,34μ. του Όσλο. Η Παπαχρήστου ξεκίνησε τον αγώνα με το μεγάλο άλμα και στη συνέχεια σημείωσε 14,35 μ., 14,17 μ., ήταν άκυρη στο τέταρτο άλμα της και επέλεξε να αφήσει την πέμπτη και έκτη της προσπάθεια.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι θα κάνει τον επόμενο αγώνα της την ερχόμενη εβδομάδα στο Μονακό. Μεγάλος στόχος της αθλήτριας είναι η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και παράλληλα η βελτίωση του ατομικού της ρεκόρ (14,73 μ.).

Η Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία) αναδείχθηκε τελικά νικήτρια χάρη στα 14,89 μ. στην πέμπτη της προσπάθεια και άφησε στη δεύτερη θέση την Γιουλιμάρ Ρόχας (Βενεζουέλα), που στο δεύτερο άλμα της σημείωσε 14,82 μέτρα. Η Κουβανή Λιανταμις Πόβεα ήταν τρίτη με 14,77 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ.

Κατεβάστε την εφαρμογή