Μινσκ 2019: Η ομάδα μας επιστρέφει στο στάδιο για την δεύτερη ευκαιρία της πρόκρισης στον ημιτελικό

Η εθνική μας ομάδα θα επιστρέψει στο στάδιο της Dynamo, την Τρίτη (25/6) προκειμένου να συμμετάσχει στα ρεπεσάζ μέσα από τα οποία θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον ημιτελικό της Τετάρτη, στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ.

Στη διαδιακασία μετέχουν 18 ομάδες χωρισμένες σε τρία γκρουπ και από αυτές η έξι θα συνεχίσουν στον ημιτελικό. Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρώτο γκρουπ και για να προκριθεί στον ημιτελικό θα πρέπει να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της, αφού για το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο θα πάρουν οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο. 

Στον όμιλο της Ελλάδα θα συμμετάσχουν ακόμη αθλητές και αθλήτριες από τις εξής χώρες: Σλοβακία, Ιταλία, Πολωνία, Λετονία και Ελβετία. Όπως και στον πρώτο γύρο οι αθλητές μέσα σε ένα 2ώρο θα συμμετάσχουν στο σύνολο των αγωνισμάτων με στόχο τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων βαθμών. 
Εξάλλου σήμερα θα γίνει η απονομή στα 100 μ. γυναικών και τα 110 μ. εμπ. εκεί όπου η Ραφαέλα Σπανουδάκη και ο Κωστας Δουβαλίδης κατέκτησαν τα χάλκινα μετάλλια. Η κατάταξη των μεταλλίων προέκυψε από τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής, στο σύνολο των τεσσάρων ομίλων.

Κατεβάστε την εφαρμογή