Πάνω από το 1,86 μ. η Γκούσιν στην Πολωνία

Στο Άπολο της Πολωνίας συνέχισε σήμερα τους αγώνες της η Τατιάνα Γκούσιν, όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση με άλμα στα 1,86 μέτρα. Η διοργάνωση αφορούσε αποκλειστικά τους άλτες του ύψους, ωστόσο ο δυνατός αέρας δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε όσους συμμετείχαν στον αγώνα.

Η Γκούσιν μετά το 1,86 μ. δοκίμασε στο 1,90 μ., ύψος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Ιρίνα Χερασένκο (Ουκρανία) που μπορεί πριν λίγες ημέρες να πέρασε το 1,99 μ., ωστόσο σήμερα έμεινε στο 1,86 μ., ενώ στην δεύτερη θέση με το ίδιο ύψος έμεινε η Αλέσια Τρόστ (Ιταλία). Η Γκούσιν, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την προετοιμασία της, ενώ αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 10 Ιουλίου στην Πάντοβα.
Εκτός συνόρων συνέχισε τους αγώνες του το Σάββατο και ο Δημήτρης Τσιάμης. Ο πρωταθλητής του τριπλούν συμμετείχε στο μίτινγκ που έγινε στην πόλη Κουαρτάνε της Φινλανδίας και κατέλαβε την τρίτη θέση με 16,39 μ. (3,7), σε έναν αγώνα που έχει με αρκετά χαμηλή θερμοκρασία και δεν επέτρεψε στους άλτες να κυνηγήσουν μεγάλα άλματα.

Κατεβάστε την εφαρμογή