Η Εμμανουηλίδου συνεχίζει τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις, καλή αρχή και για Γρανιτσιώτη και Καριοφύλλη (vid)

Κούρσα πανελληνίου ρεκόρ έκανε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΓΣ Κουφαλίων), που τερμάτισε στον προκριματικό των 100 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20, σε 11.97 (-0,6) και έδειξε πως και το απόγευμα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει το δικό της 11.96.

Η αθλήτρια που γυμνάζεται με την Κατερίνα Αλεξοπούλου ήταν για μία ακόμη φορά εντυπωσιακή, όχι μόνο λόγω της επίδοσης, αλλά και του γεγονότος ότι σε κάθε αγώνα παρουσιάζεται καλύτερη και σε επίπεδο τεχνικής. 

Σε καλή κατάσταση έχει επιστρέψει κι ένας άλλος σπρίντερ της κατηγορίας Κ18, ο Γιάννης Γρανιτσιώτης (ΑΟ Γιάννη Παλάσκα), που πριν λίγες ημέρες πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. με 21.35 και στον σημερινό προκριματικό των 100 μ. δίχως να πιεστεί τερμάτισε σε 10.98 (-3,0). Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού πέτυχε ο Γιάννης Καριοφύλλης (ΓΑΣ Σκάλα) με 10.87 (0,1), που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. O 17χρονος βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ στο αγώνισμα, το οποίο ήταν 10.97.

Η Στέλλα Κωνσταντινίδου (Αρχέλαος Κατερίνης) προκρίθηκε με την καλύτερη επίδοση στον τελικό των 400 μ., αφού τερμάτισε σε 55.87, όσο και το ατομικό της ρεκόρ. Στην ίδια απόσταση ξεχώρισε και η Νοράγια Τζόνσον (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 56.87, η οποία έδειξε πως έχει το περιθώριο να κυνηγήσει γρηγορότερους χρόνους.
Άτυχος στάθηκε ο Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων), που δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στο τριπλούν, αφού υπέστη σύσπαση στο πρώτο άλμα στον προκριματικό του τριπλούν.  Ο Γιάννης Ντέτσικας (ΑΟ Ρόδου) έκανε την γρηγορότερη κούρσα στα 400 μ. με 47.87, ωστόσο ο Χαρίδημος Ξενιδάκης (Σητειακός) με 49.45 έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και σε θέση να ξεχωρίσει στον απογευματινό τελικό. Εκτός συναγωνισμού πήρε μέρος στον προκριματικό ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος πέτυχε 48.59.

Έξάλλου όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, στη σφυροβολία Νεανίδων, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, θα γίνει απευθείας τελικός κι έτσι οι αθλήτριες δεν χρειάζεται να περάσουν το πρωι από την αίθουσα κλήσεως.

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων

https://www.facebook.com/segas.gr/videos/463222650922494/

Κατεβάστε την εφαρμογή