Στο Ραμπάτ Στεφανίδη, Κυριακοπούλου, στην Πολωνία ο Δουβαλίδης

Στο Μαρόκο μεταφέρεται η αγωνιστική δράση των αγώνων Diamond League με τη διεξαγωγή του έκτου αγώνα της σεζόν. Στο Ραμπάτ θα είναι και οι δύο κορυφαίες αθλήτριες μας του επί κοντώ, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Στεφανίδη προέρχεται από την εμφάνιση της Φιλοθέης, όπου με δύσκολες συνθήκες, λόγω του δυνατού αέρα, ξεπέρασε τα 4,66 μέτρα, ενώ η Κυριακοπούλου από τον αγώνα στο κρύο Τούρκου, όπου έμεινε στα 4,56 μέτρα. Οι δύο αθλήτριες έχουν πηδήσει φέτος 4,72 μ., στο Diamond League της Σανγκάης, εκεί όπου η Στεφανίδη ήταν νικήτρια και η Κυριακοπούλου δεύτερη.

Στο Ραμπάτ θα αγωνιστούν κορυφαίες αθλήτριες του αγωνίσματος, όπως η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), η Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ), η Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) και η Αλίστα Νιούμαν (Καναδάς) που πριν λίγες μέρες ξεπέρασε τα 4,76 μέτρα.

Ο Κώστας Δουβαλίδης θα έχει την ευκαιρία να κάνει έναν ακόμη δυνατό αγώνα, αυτή τη φορά στο μίτινγκ που θα γίνει στη πόλη Χόρζοβ της Πολωνίας. Ο πέμπτος το χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης στα 60 μ. εμπ., το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε στο Χένγκελο όπου τερμάτισε σε 13.47 και βρέθηκε πολύ κοντά στο όριο (13.46) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Στην ίδια κούρσα με τον Δουβαλίδη θα τρέξουν ακόμη οι Τζάρετ Ίτον (ΗΠΑ) και Άρις Μέριτ (ΗΠΑ).

Κατεβάστε την εφαρμογή