Με Τσιάμη οι αγώνες Αέτεια- Κοτσίδεια την Κυριακή (16/6)

Οι αγώνες Αέτεια – Κοτσίδεια θα γίνουν την Κυριακή (16/6) στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία όλης της χώρας.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Αίολος Μακεδονίας και ο  Αετός Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Ανάμεσα στους αθλητές που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την αγωνιστική ευκαιρία είναι ο Δημήτρης Τσιάμης, που μετά το 16,41 μ. στο Λάχτι θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη με στόχο άλματα πάνω από τα 16,60 μέτρα. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζει ακόμη ο Παύλος Μπόφτσης, αλλά και Δημήτρης Μονώπολης. Στα 100 μ. θα πάρει θέση εκκίνησης ο Κώστας Ζήκος, ενώ στα 400 μ. Κώστας Κουτσούκης και Γιώργος Λαμπρόπουλος έχουν τον πρώτο λόγο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή των Ηρακλή Σπανδού και Βαγγέλη Καΐκη. Ο Νίκος Νεράτζης και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος θα ανηφορίσουν τη Θεσσαλονίκη για έναν ακόμη αγώνα στο επί κοντώ, εκεί όπου θα είναι και ο Γιάννης Ρίζος, ο οποίος προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Στις γυναίκες, η Κυριακή Σαμάνη μετά το 11.78 των Χανίων, που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, θα επιδιώξει μια ακόμη γρήγορη κούρσα, ενώ θα τρέξει και στα 100 μ. εμπόδια.

Οι συμμετοχές

Το πρόγραμμαΤο πρόγραμμα

Κατεβάστε την εφαρμογή