Εξαιρετική Γκούσιν και 1,88 μ. στην Φιλοθέη

Με τη μουσική να παίζει δυνατά, τον κόσμο να της δίνει τον ρυθμό και τις συναθλήτριες της να τη χειροκροτούν, η Τατιάνα Γκούσιν κατάφερε σήμερα να πολύ καλό αγώνα, στη διάρκεια του 20ου Filothei Women Gala.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια των τελευταίων ετών κατέλαβε την πρώτη θέση στο ύψος με καλύτερη προσπάθεια στα 1,88 μ., ύψος που ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Η Γκούσιν προέρχεται από τις καλές εμφανίσεις του χειμώνα, όπου πέρασε τα 1,94μ. και δείχνει πως είναι θέμα χρόνου να βρει και στον ανοιχτό στίβο άλματα πάνω από το 1,90 μέτρα. Κάτι που θα μπορούσε να έχει κάνει και στο σημερινό της αγώνα, αφού η τρίτη της προσπάθεια στο 1,90 μ. ήταν πολύ καλή.

Η Οξάνα Οκούνεβα (Ουκρανία) ήταν δεύτερη επίσης με 1,88 μ. και η Σβετλάνα Ράντζιβιλ (Ουζμπεκισταν) τρίτη με 1,85 μέτρα. Η Ιωάννα Ζάκκα ξεπέρασε το 1,82 μ. και στη συνέχεια έχασε οριακά το 1,85 μ., ύψος που θα αποτελούσε ατομικό της ρεκόρ. Στο ύψος των γυναικών μετείχαν δύο νεαρές αθλήτριες δύο σπουδαίων μορφών του ύψους Ανδρών. Η 15χρονη κόρη του Λάμπρου Παπακώστα, Σάντυ Παπακώστα που ανέβηκε πάνω από τα 1,70 μ. και η 13χρονη κόρη του Ντράγκουντιν Τόπιτς, που έκανε 1,65 μέτρα.

“Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο μίτινγκ και είναι αλήθεια πως θα ήθελα να ανέβω λίγο υψηλότερα σήμερα. Ηταν ένας καλός αγώνας, στον οποίο θα μπορούσα να έχω κάνει και το 1,90 μέτρα. Εκανα κάποια μικρά λάθη, τα οποία θα μπορώ να διορθώσω στην επόμενη διοργάνωση στην Οστράβα”, είπε η Γκούσιν με το τέλος του αγώνα.

Κατεβάστε την εφαρμογή