“Βενιζέλεια – Χανιά”: Επιστροφή Πεσιρίδου με 13.26 στα ψηλά εμπόδια

Η τελευταία φορά που η Ελισάβετ Περιρίδου κάθισε πίσω από τον βατήρα προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνα, ήταν τον περασμένο Αύγουστο.

Από τότε μέχρι σήμερα χρειάστηκε να περάσει πολλές ώρες σε γιατρούς και φυσιοθεραπευτές για να μπορέσει να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που προέκυψαν τον περασμένο χειμώνα. 

Η έμπειρη αθλήτρια έτρεξε σήμερα στα 100 μ. εμπ. στο μίτινγκ “Βενιζέλεια- Χανιά” και τερμάτισε σε 13.26 (0,4), επίδοση που της έδωσε την πρώτη θέση. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου κατάφερε, παρά το μεγάλο διάστημα αποχής, να ξεκινήσει τη χρονιά με μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της. 
“Είμαι πολύ συγκινημένη που κατάφερα να ξεκινήσω τη χρονιά με μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου και να καλύψω σύντομα το χαμένο έδαφος του τραυματισμού. Είναι αλήθεια πως πριν την εκκίνηση δεν ήξερα αν θα είμαι σε θέση να είμαι το ίδιο αποτελεσματική και στα δέκα εμπόδια. Στόχος από εδώ και πέρα να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, μέσα από τους οποίους θα βρω το ρυθμό μου”, είπε η Πεσιρίδου, που την Τετάρτη θα τρέξει στην Φιλοθέη και στις 15 του μηνός στο μίτινγκ του Σαμορίν. Δεύτερη στη σημερινή κούρσα θα είναι η Rusiana Rashkovan (Λευκορωσία) με 13.44 και στην τρίτη η Kaudia Sorok (Ουγγαρία) με 13.53.

Δείτε εδώ αποτελέσματα από τους αγώνες, παρακολουθείστε τη ροή των αγώνων μέσα από το facebook και το twitter της ομοσπονδίας.

Δείτε σε livestreaming τη διοργάνωση μέσα από τη webtv της ERT. Η διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 στις 18.00

Κατεβάστε την εφαρμογή