Στο εξωτερικό συνεχίζουν τους αγώνες τους πολλοί πρωταθλητές και πρωταθλήτριες μας

Σε μία διοργάνωση όπου έχει τιμήσει με την παρουσία του, αρκετές φορές στο παρελθόν, στον αγώνα της σειράς στο Golden Fly στο Ινσμπουργκ θα συνεχίσει τους αγώνες ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο πρωταθλητής μας αγωνίζεται στο Street event που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (8/6) με στόχο να βελτιώσει το φετινό του 5,46 μ. από τη διοργάνωση της Ντόχα.

Ο Φιλιππίδης είναι σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσει να βρει ένα άλμα ανάλογο των δυνατοτήτων του. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει ακόμη επί κοντώ γυναικών και μήκος Ανδρών και Γυναικών.

Εκτός συνόρων θα συνεχίσει τους αγώνες της και η Ελένη Πόλακ, ου θα είναι παρούσα σε ένα άλλο street event, που θα γίνει στο Σόποτ εκεί όπου η νίκη πάει σε…ζευγάρι και όχι σε ένα μόνο άτομο. Η αθλήτρια που την Τετάρτη ξεπέρασε το 4,41 μ. και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, θα είναι στην ίδια ομάδα με τον πρωταθλητή Ευρώπης του κλειστού στίβου, Πάβελ Βογιεκόβσκι.

Στο Χένγκελο θα συνεχίσει τους αγώνες του ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης. Ο 5ος το χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης τρέχει την Κυριακή, με στόχο το όριο για το Παγκόσμιο της Ντόχα.

Στο Λάιντεν της Ολλανδίας θα αγωνιστούν το Σάββατο ο Νίκος Σάκης στα 3.000 μ. στιπλ, αλλά και οι Ειρήνη Μιχαλα και Μοσχούλα Μανούσου, που θα τρέξουν 10.000 μέτρα. Στο σύνολο τους οι αθλητές διεκδικούν επιδόσεις που θα τους εξασφαλίσουν συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 του Γκέβλε.

Στα 3.000 μ. θα συνεχίσει τους αγώνες του ο Ανδρέας Δημητράκης, που την Κυριακή θα τρέξει σε μίτινγκ στην πόλη Ρέλινγκεν της Γερμανίας.

Το Σάββατο η Δάφνη Λαβασσά θα αγωνιστεί στο εθνικό πρωτάθλημα της Ρουμανίας με στόχο να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, στα 5.000 μέτρα. Στη Γερμανία θα συνεχίζει τους αγώνες του ο πρωταθλητής του ακοντισμού Δημήτρης Τσίτσος, ο οποίος έχει ήδη το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και κυνηγήσει να ξεπεράσει τα 72,00 μ., που πέτυχε ήδη στη σεζόν.

Κατεβάστε την εφαρμογή