Φετινό ρεκόρ για την Γκούσιν με 1,88 μέτρα (vid)

φωτογραφία: eurokinissi

Λίγα μόλις 24ωρα από τον αγώνα της στην Πράγα και το άλμα στο 1,80 μ., η Τατιάνα Γκούσιν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού σταδίου Καλλιθέας και δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεπεράσει το 1,88 μ. και να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ στη διάρκεια του μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα. 

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου στη συνέχεια είχε καλές προσπάθειες στα 1,90 μ., ύψος που δείχνει πως είναι σε θέση να ξεπεράσει στους αγώνες που ακολουθούν.

“Δουλεύουμε πολύ σε τεχνικά θέματα και αυτός είναι και ο λόγος που σε κάποιους αγώνες δεν έχω το αποτέλεσμα που θέλω. Είμαι καλά και ξέρω πως στη συνέχεια της σεζόν θα είμαι σε θέση να ανέβω υψηλότερα. Αυτό που χρειάζεται είναι να δέσουν τα παζλ μεταξύ τους”, είπε η Γκούσιν που θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ της Φιλοθέης. Η Γκούσιν ξεκίνησε τον αγώνα της στα 1,74 μ. και συνέχισε δίχως πρόβλημα στο 1,78 μ., 1,82 μ., 1,84 μ., 1,86 μ., και με την δεύτερη το 1,88 μέτρα.

Νικήτρια στον σημερινό αγώνα ήταν η Άνα Σίμιτς με 1,90 μ. και τρίτη η Παναγιώτα Δόση με 1,82 μέτρα. Η νεάνιδα αθλήτρια από την Κέρκυρα στη συνέχεια έχασε στις λεπτομέρειες το 1,84 μ., επίδοση που θα αποτελούσε ατομικό της ρεκόρ, ενώ τέταρτη επίσης με 1,82 μ. ήταν η Ιωάννα Ζάκκα.

Στο επί κοντώ των Ανδρών, ο Τιμπότ Κολέτ (Γαλλία) επικράτησε του αγώνα με 5,61 μ. με τον αδελφό του Μάθιου να ακολουθεί με 5,55 μ. και τον Θοδωρή Χρυσανθόπουλο στα 5,35 μέτρα. Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν κατατάχθηκε, αφού έκανε δύο άκυρα στα 5,35 μ. κι ένα στα 5,45 μέτρα. Την απονομή στο επί κοντώ των Ανδρών έκανε ο πρωταθλητής μας Κώστας Φιλιππίδης, που μπορεί να μην αγωνίστηκε, ωστόσο βρέθηκε στην Καλλιθέα για να παρακολουθήσει τους αγώνες.

https://www.instagram.com/p/ByVQEFWotAd/

Κατεβάστε την εφαρμογή