Σχηματάρι: Όριο για την Αδαμοπούλου στο επί κοντώ. Αποτελέσματα

Συνεπής στο ραντεβού της με τις μεγάλες διοργανώσεις θα είναι η Αριάδνη Αδαμοπούλου που για τέταρτη διαδοχική χρονιά θα είναι παρούσα σε κορυφαία διοργάνωση (Παγκόσμιο/Ευρωπαϊκό) της κατηγορίας Κ20.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου αγωνίστηκε στον αγώνα “Ευάγγελος Δεπάστας” στο Σχηματάρι και ξεπέρασε τα 4,10 μ. στο επί κοντώ, όσο και το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της. Παράλληλα η αθλήτρια έδειξε έτοιμη να βελτθώσει και το ατομικό της ρεκόρ (4,15 μ.), αφού είχε πολύ καλό άλμα στα 4,16 μ., ύψος στο οποίο δοκίμασε στη συνέχεια.
Στους αγώνες που είναι σε εξέλιξη στο Σχηματάρι η Ελπίδα Τόκα επικράτησε στα χαμηλά εμπόδια με 59.20, επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ και η Άννα Κιάφα ακολούθησε με 59.33. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των Ανδρών, ο Κώστας Νάκος σημείωσε 51.95.

Στα 100 μ. ο Σωτήρης Γκαραγκάνης επικράτησε με 10.77 (-2,7) με τον άνεμο να του στερεί την ευκαιρία να κυνηγήσει μια καλή επίδοση. Στη δισκοβολία, η Αναγνωστοπούλου, λίγο πριν ανέβει στη αεροπλάνο για το Χάλε, όπου θα αγωνιστεί την 1η Ιουνίου, αγωνίστηκε στο Σχηματάρι, όπου επικράτησε με 54,03 μέτρα. Στα 3.000 μ. Κ20 ξεχώρισε η επανεμφάνιση της Αναστασίας Μαρινάκου, που αγωνίστηκε εκτός συναγωνισμού και πέτυχε 9.24.79. Η αθλήτρια προσπαθεί να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο μετά τα προβλήματα τραυματισμών που την κράτησαν μακριά.

Τα αποτελέσματα

Κατεβάστε την εφαρμογή