Και η Παπαχρήστου στο International Jumping meeting της Καλλιθέας

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και τον ΣΕΓΑΣ διοργανώνουν την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 για 9η συνεχή χρονιά τη διεθνή συνάντηση αλμάτων “International Jumping Meeting” με τη συμμετοχή παγκόσμιας κλάσης αθλητών και αθλητριών.

Και στη φετινή διοργάνωση δίνεται η ευκαιρία σε όλους όσοι παρευρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια κορυφαίων αθλητών κι αθλητριών από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο στο ύψος, το μήκος, το τριπλούν και το άλμα επί κοντώ.
Οι διοργανωτές έχουν ήδη ανακοινώσει δυνατές συμμετοχές στο επί κοντώ με τους κορυφαίους Έλληνες του αγωνίσματος, Κώστα Φιλιππίδη και Εμμανουήλ Καραλή, αλλά και των Γάλλων Στάνλει Ζόσεφ (Γαλλία), Τιμπάτ Κολέτ (5,62 μ.) και Εθάν Κορμόντ (5,62 μ.). 
Στο μήκος των Γυναικών οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη συμμετοχή της κορυφαίας Ελληνίδας, της Βούλας Παπαχρήστου, που λίγο πριν την παρουσία της στο μίτινγκ Βενιζέλεια – Χανιά, θα αγωνιστεί και στην Καλλιθέα με στόχο μια επίδοση καλύτερη από το φετινό της 6,59 μέτρα.
Στο ύψος των γυναικών η παρουσία της Άνα Σίμιτς δημιουργεί υψηλές προσδοκίες, αφού πρόκειται για μία αθλήτρια, που έχει ατομικό ρεκόρ 1,99 μ. και σταθερά άλματα πάνω από το 1,90 μ. 
Στο ύψος των Ανδρών δεσπόζει το όνομα του Πορτογάλου, Πάολο Κονσεισάο με ατομικό ρεκόρ 2,28 μ. αλλά και αυτό του Λευκορώσου, Αντρέι Σκαμπέικα με φετινό ρεκόρ 2,21μ., ενώ επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του Έλληνα Αντώνη Μέρλου με φετινό ρεκόρ 2,16 μέτρα.
Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας τίμησαν με την παρουσία της τα προηγούμενα χρόνια ο Σεργκέι Μπούμπκα και Ρόμπερτ Εμιγιάν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε η κορυφαία άλτρια του μήκους, Ιβάνα Σπάνοβιτς.

Κατεβάστε την εφαρμογή