Προπόνηση στα 14,20 μ. για την Παπαχρήστου

Την ευκαιρία να κάνει μία αγωνιστική προπόνηση είχε η Βούλα Παπαχρήστου, που ήταν ένα από τα πρόσωπα του απογεύματος στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Αθήνας. 

Η “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης, το χειμώνα στη Γλασκώβη έκανε τρία άλματα στο τριπλούν με το καλύτερο στα 14,20 μ., σε μια προσπάθεια όπου πάτησε αρκετά πίσω από την βαλβίδα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα της στα 14,09 μ. συνέχισε στα 14,20 μ. και στο τρίτο άλμα πέτυχε 13,94 μέτρα. Ο πρώτος δυνατός αγώνας της Παπαχρήστου στο τριπλούν, θα γίνει στις 13 Ιουνίου στο Diamond League του Όσλο.

Η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) λίγο πριν το ντεμπούτο της στα 400 μ. στις 9 Ιουνίου στα “Βενιζέλεια – Χανιά” σημείωσε 23.95 στα 200 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμα.
Η Άννα Κιάφα (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν νικήτρια στα 400 μ. εμπ. με 60.18, σε μια κούρσα με αρκετά τεχνικά λάθη, ενώ η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ΓΣ Κηφισιάς) στα 800 μ. με 2.08.37. Στην ίδια απόσταση συμμετείχε και η Άννα Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων), που παρά την απειρία της κατάφερε να κάνει καλή κούρσα και να πετύχει 2.10.01. 
Ο αθλητής της κατηγορίας Κ18 Σωτήρης Χύτας (Αμεινίας Μεσογείων) επικράτησε στο επί κοντώ με 5,00 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ και αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Στη δισκοβολία η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (Κερατέας) είχε την ευκαιρία να κάνει μια δυνατή προπόνηση, την οποία συνδύασε με βολή στα 57,34 μέτρα.

Δείτε τα αποτελέσματα από τους ομίλους των διασυλλογικών πρωταθλημάτων

Κατεβάστε την εφαρμογή