Σε ρυθμούς Rum Greece τα Ιωάννινα

Η εαρινή φάση της σειράς των αγώνων Run Greece ολοκληρώνεται την Κυριακή 19 Μαΐου στα Ιωάννινα όπου θα διεξαχθεί ο 4ος αγώνας.

Η φιλόξενη πρωτεύουσα της Ηπείρου είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες δρομείς που θα πλημμυρίσουν τους δρόμους της πόλης παίρνοντας μέρος στην αθλητική γιορτή.
Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν στις 14 Μαΐου ενώ μπορούν να εγγραφούν όσοι δεν πρόλαβαν να κάνουν την εγγραφή τους και εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης που θα λειτουργεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Στο πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνονται οι αποστάσεις 10 και 5χλμ. που έχουν κοινή εκκίνηση και τερματισμό επί της οδού Αβέρωφ, μπροστά στην Πλατεία Πύρρου με ώρες 10:00πμ για τα 10χλμ και 11:30 για τα 5χλμ.
Θα διεξαχθεί επίσης και αγώνας 800μ παιδιών με ώρα εκκίνησης 11:35πμ. Η Εκκίνηση του Αγώνα Παιδιών γίνεται επί της οδού Δωδώνης (στο ρεύμα καθόδου των αυτοκινήτων) στο ύψος της Aρύββα, με κατεύθυνση προς την πλατεία Πύρρου ενώ η διαδρομή ολοκληρώνεται (τερματίζει) κάτω από την Αψίδα Εκκίνησης/Τερματισμού στην Πλατεία Πύρρου.

Η «καρδιά» του αγώνα των Ιωαννίνων θα χτυπά από το Σάββατο στο κέντρο εγγραφών από όπου όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα. Το Κέντρο Εγγραφών φιλοξενείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ” το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00. Όλοι οι δρομείς θα παραλάβουν τον φάκελο που περιέχει:
• Τον Αριθμό Συμμετοχής τους με ενσωματωμένο Chip Χρονομέτρησης
• Παραμάνες για τον Αριθμό Συμμετοχής
• Αυτοκόλλητο με τον Αριθμό Συμμετοχής για την Τσάντα του Δρομέα

Με τον αγώνα των Ιωαννίνων ολοκληρώνεται η Εαρινή φάση του Run Greece στον οποίο πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αγώνες. Η αρχή έγινε στις 31 Μαρτίου από τη Λάρισα, στη συνέχεια οι αγώνες οργανώθηκαν στις 7 Απριλίου στο Ηράκλειο, στις 12 Μαΐου ήταν η σειρά της Καστοριάς και στη συνέχεια ο 4ος αγώνας στα Ιωάννινα στις 19 Μαΐου.
Η συνέχεια του Run Greece 2019 θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου από την Αλεξανδρούπολη εγκαινιάζοντας τον Φθινοπωρινό κύκλο οποίος περιλαμβάνει ακόμα τον αγώνα της Πάτρας στις 6 Οκτωβρίου και ολοκληρώνει τον κύκλο του στις 13 Οκτωβρίου στη Ρόδο.

Κατεβάστε την εφαρμογή