Ο Δουβαλίδης ξεκινάει στην Μυτιλήνη και συνεχίζει στην Έδεσσα

Στη Μυτιλήνη θα γίνει το ντεμπούτο του Κώστα Δουβαλίδη (ΑΟ Ηφαιστία) στην θερινή αγωνιστική δράση, την Παρασκευή (17/5). Ο πρωταθλητής μας θα συμμετάσχει στον 10ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών με στόχο να ενισχύσει το σωματείο του και φυσικά να κάνει μια δυνατή προπόνηση.

Ο πέμπτος πρωταθλητής Ευρώπης στα 60 μ. εμπ., πριν λίγους μήνες στη Γλασκώβη, ολοκλήρωσε με επιτυχία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ετοιμάζεται για τον πρώτο κύκλο αγώνων. “Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα θα τρέξω στα 110 μ. μ. εμπ. και τα 200 μέτρα. Ο επόμενες αγώνας μου θα γίνει στην Έδεσσα (29/5), στο πρώτο Γκραν Πρι της σεζόν”, είπε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα και συμπλήρωσε: “Υπάρχει πρόθεση να συμμετάσχω στα ελληνικά Γκραν Πρι, αφού θέλω να κάνω αρκετούς αγώνες, ενώ σε σχέση με τους αγώνες του εσωτερικού υπάρχει φυσικά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα μου θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα και αφού πρώτα καταλήξω στους αγώνες του εξωτερικού”.

Ο Δουβαλίδης θα αποτελέσει βασική μονάδα της εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων του Μπίντγκοζ, αφού αποτελεί από τα δυνατά ελληνικά χαρτιά, ενώ μεγάλο του στόχος στη θερινή σεζόν είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Ο έμπειρος εμποδιστής χρειάζεσαι επίδοση κάτω από 13.46, για να βγάλει εισιτήριο για τη διοργάνωση του Κατάρ, επίδοση που αναμφίβολα είναι στις δυνατότητες του.

Κατεβάστε την εφαρμογή