Μπουντούλης και Τσεκίνη επικράτησαν στα 10χλμ. στο Run Greece της Καστοριάς

Για 7η χρονιά φέτος η πόλη της Καστοριάς φιλοξένησε με επιτυχία τη διοργάνωση Run Greece. Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι της πόλεις γέμισαν με χιλιάδες δρομείς που επιχείρησαν και φέτος να πάρουν μέρος σε μία από τις αποστάσεις, τον ημιμαραθώνιο, τα 10χλμ. και τα 5χλμ. 

Η εκκίνηση των δύο μεγάλων αποστάσεων δόθηκε στο Δημαρχείο της πόλης από τον Δήμαρχο Αν. Αγγελή, ενώ ακολούθησαν τα 5χλμ. με την εκκίνηση να πραγματοποεί ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλος. 

Νικητής στα 10χλμ. αναδείχθηκε ο αθλητής του Παλαιού Φαλήρου Χρήστος Μπουντούλης με 32.58, ενώ δεύτερος ήταν ο Χαράλαμπος Βούλκος (Λύκοι Κεχαγιόγλου) με 35.07 και τρίτος ο Κώστας Νικολάου (ΠΑΟ) με 35.34.
Στις γυναίκες η Σόνια Τσεκίνη (ΦΣ Άργους Ορεστικού) έκανε καλή εμφάνιση και τερμάτισε σε 37.29 μπροστά στους συμπολίτες της. Δεύτερη τερμάτισε η Θωμαής Εμμανουηλίδου με 42.23 και τρίτη η Ευρυδίκη Καλαθέρη με 45.25.

Στα 5χλμ. ο Γιώργος Αυγερινός ήταν πρώτις με 16.46, ενώ στο αντίστοιχο αγώμισμα των γυναικών επικράτησε η Δήμητρα Χεροπούλου με 20.17. 

Παράλληλα με τον αγώνα Run Greece έγινε και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο. Τους αγώνες Run Greece διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Επόμενη στάση της σειράς είναι τα Γιάννενα, που θα φιλοξενήσουν τον αγώνα της επόμενες εβδομάδας. Η σειρά αγώνων Run Greece περιλαμβάνει συνολικά επτά αγώνες, ενώ έχουν ήδη γίνει οι διοργανώσεις σε Λάρισα και Ηράκλειο.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα στη σελίδα της διοργάνωσης

Κατεβάστε την εφαρμογή